Βουβαλίσια Ριγανάτα Λουκάνικα στη Σχάρα


grillΤα Βουβαλίσια ριγανάτα λουκάνικα Μπόρας είναι φτιαγμένα με εκλεκτό βουβαλίσιο και χοιρινό κρέας από την φάρμα μας και με παραδοσιακή συνταγή που συγκρατεί μέσα της όλο το άρωμα και την γεύση των βοτάνων της Ελληνικής γης.

Προετοιμασία : Για 4 άτομα χρειάζεστε μία συσκευασία «Μπόρας Βουβαλίσια ριγανάτα λουκάνικα». Σε ένα αντί- κολλητικό τηγάνι – σχάρα απλώνετε λίγο ελαιόλαδο σε όλη του την επιφάνεια. Ζεσταίνεται το τηγάνι μέχρι να κάψει και στην συνέχεια ψήνετε τα λουκάνικα για 5 λεπτά από κάθε πλευρά. Σερβίρετε όσο είναι ζεστά με φρέσκια ρίγανη.

tips : για να γίνουν τα λουκάνικα ποιό ζουμερά στο ψήσιμο, μην τα κόψετε ψήστε τα ολόκληρα.vouvalia big box