γιατί το βουβαλίσιο κρέας είναι μοναδικό…


Το βουβαλίσιο κρέας είναι πολύτιμο για τις διατροφικές του αξίες. Είναι το πιο υγιεινό από όλα τα άλλα κόκκινα κρέατα, είναι πλούσιο σε σίδηρο και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Η κατανάλωση του είναι ιδανική για γυναίκες την περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και για τα μικρά παιδιά, είναι επίσης ιδανικό για όσους έχουν πρόβλημα με την χοληστερίνη τους και αποφεύγουν το κόκκινο κρέας. Ιδανικό επίσης για ειδικές κατηγορίες ασθενών αλλά και αθλητές.

Το κρέας είναι 100% ελληνικό και προέλευσης από την λίμνη Κερκίνη και είμαστε η μοναδική εταιρεία που εφαρμόζει σύστημα ιχνηλασιμότητας.

vouvali-diatrofikes

fileto

πως το μαγειρεύουμε?


Το βουβαλίσιο κρέας μαγειρεύεται όπως και το μοσχαρίσιο, ωστόσο επειδή τα βουβάλια είναι στην ουσία ζώα ελευθέρας βοσκής θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος. Τα κομμάτια του κρέατος που προορίζονται για ψήσιμο όπως σουβλάκι και μπριζόλα είναι απαραίτητο να μην παραψηθούν όπως άλλωστε και τα αντίστοιχα κομμάτια από μοσχαρίσιο κρέας. Τα υπόλοιπα κομμάτια είναι ιδανικά για μαγείρεμα σε γάστρα όπως και το κυνήγι. Το βουβαλίσιο κρέας θα ξεχωρίσει για την μοναδική του γεύση και το ξεχωριστό σκούρο χρώμα του.

πως το συντηρούμε?


Θα βρείτε το βουβαλίσιο κρέας σε συσκευασία 1 κιλού σε κενό αέρος από το κατάστημά μας, νωπό ή κατεψυγμένο. Στην συσκευασία του και σε συντήρηση στους 2o έως 4οC έχει διάρκεια ζωής 1 μήνα ενώ αντίστοιχα το κατεψυγμένο στους -18οC έχει διάρκεια 12 μήνες. Όλα τα κομμάτια βουβαλίσιου κρέατος έχουν υποστεί φυσική ωρίμανση (σίτεμα) τουλάχιστον 12 ημερών.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 23270 31109 για να σας ενημερώσουμε και να σας στείλουμε τον πλήρη κατάλογό μας.