Δείτε όλα τα προϊόντα από Βουβαλίσιο κρέας και δώστε αξία στο menu του εστιατοριού σας…

Το βουβαλίσιο κρέας και τα προϊόντα του θα δώσουν στην επιχείρησή σας την ευκαιρία να αυξήσει την προστιθέμενη αξία των υπηρεσιών σας και θα δημιουργήσει μια κατηγορία στο menu σας που θα αποκτήσει φανατικούς φίλους. Το βουβαλίσιο κρέας είναι συνώνυμο του υγιεινού. Έχει την μικρότερη ποσότητα χοληστερόλης από όλα τα άλλα κρέατα και τον περισσότερο σίδηρο.
Το αποτέλεσμα θα είναι η σίγουρη αύξηση των πωλήσεών σας αλλά και η αναβάθμιση της κουζίνας σας είτε αφορά ένα μικρό ψητοπωλείο , είτε ένα gourmet εστιατόριο.

Η εταιρεία μας είναι μια αμιγώς Ελληνική και οικογενειακή επιχείρηση που για το ξεκίνημα της το 1987 βασίστηκε στην εμπειρία και την παράδοση της οικογένειας στον κτηνοτροφικό τομέα. Το 2001 η συνεχή μας προσπάθεια και έρευνα μας οδήγησε στην παραγωγή ενός ποιοτικού κρέατος από τα Βουβάλια της περιοχής, με υψηλή διατροφική αξία. Σήμερα η εταιρεία ΜΠΟΡΑΣ είναι leader στην παραγωγή, τυποποίηση και επεξεργασία του βουβαλίσιου κρέατος στην Ελλάδα.


Ελληνικό βουβαλίσιο κρέας

Black Buffalo meat

( σπάλα, ποντίκι, χτένι )


Σπάλα : Βρίσκεται στον ώμο του ζώου. Είναι καλό κομμάτι κρέατος και από τα λιγότερο λιπαρά. Περιλαμβάνει το χτένι της σπάλας, που θεωρείται το καλύτερο και πιο μαλακό από τα άλλα κομμάτια κι έχει αρκετό κολλαγόνο. Επίσης, έχει το νουά της σπάλας και τα ποντίκια της σπάλας.

συσκευασία – συντήρηση

Μαγείρεμα: Τα κομμάτια αυτά μαγειρεύονται με ποικίλους τρόπους: μαγειρευτά κατσαρόλας, σε γάστρα, βραστό ή Sous-Vide.

Το βουβαλίσιο κρέας είναι πολύτιμο για τις διατροφικές του αξίες. Είναι το πιο υγιεινό από όλα τα άλλα κόκκινα κρέατα, είναι πλούσιο σε σίδηρο και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Η κατανάλωση του είναι ιδανική για γυναίκες την περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και για τα μικρά παιδιά, είναι επίσης ιδανικό για όσους έχουν πρόβλημα με την χοληστερίνη τους και αποφεύγουν το κόκκινο κρέας. Ιδανικό επίσης για ειδικές κατηγορίες ασθενών αλλά και αθλητές.

Το κρέας είναι 100% ελληνικό και προέλευσης από την λίμνη Κερκίνη και είμαστε η μοναδική εταιρεία που εφαρμόζει σύστημα ιχνηλασιμότηταςvouvali-diatrofikes


mprizola_1

Ελληνική Βουβαλίσια Σπαλομπριζόλα

Black Buffalo Striploin


Σπαλομπριζόλες: Είναι τα 4-5 πρώτα πλευρά της ράχης. Ευγενές κομμάτι κρέατος, ιδανικό για ψήσιμο στη σχάρα ή σε αντικολλητικό τηγάνι.

 

 

συσκευασία – συντήρηση

mprizola samples

Ψήσιμο:
Medium: Σκούρο καφέ χρώμα στο εξωτερικό του κρέατος και στο κέντρο ανοιχτό ροζ στους 63°C.
Medium Well: Το κέντρο του κρέατος φτάνει στους 68°C και υπάρχει μια ευδιάκριτη διχρωμία, με το εξωτερικό σκούρο και το κέντρο του ανοιχτό ροζ.


fileto

Ελληνικό Βουβαλίσιο Φιλέτο

Black BuffaloTender Loin


Φιλέτο: Το πλέον εκλεκτό, άπαχο και ακριβό μέρος του ζώου. Βρίσκεται από τη μέσα πλευρά της σπονδυλικής στήλης και ξεκινά από τα νεφρά.

συσκευασία – συντήρηση

Ψήσιμο:
Κόβεται σε φέτες για ψήσιμο στη σχάρα ή σε αντικολλητικό τηγάνι. Μπορεί όμως να μαγερευτεί και ολόκληρο στο φούρνο.
Ψήσιμο: Blue ή Blue rare: Το κρέας έχει περάσει από δυνατό τηγάνι, αλλά το εσωτερικό του είναι ακόμη σχεδόν κρύο και ουσιαστικά ωμό.
Rare: To εξωτερικό του κρέατος έχει γκρίζο προς καφετί χρώμα και το εσωτερικό του είναι κόκκινο με αρκετά υγρά και λίγο ζεστό. Η θερμοκρασία στο κέντρο του κρέατος δεν ξεπερνά τους 50°C–52°C.


kontra fileto

Ελληνική Βουβαλίσια Μπριζόλα Κόντρα Φιλέτο

Black Buffalo Sirloin Steak


Κόντρα: Μαζί με το φιλέτο αποτελούν το πίσω μέρος της ράχης. Ξεκινά από το κιλότο και φτάνει μέχρι εκεί όπου σταματούν οι μπριζόλες. Εκλεκτό κομμάτι κρέατος, από τα πιο ακριβά, ιδιαίτερα τρυφερό. Κόβεται σε λεπτές φέτες για ψήσιμο στη σχάρα ή στο τηγάνι, tagliata.

συσκευασία – συντήρηση

Ψήσιμο:
Ψήσιμο: Blue ή Blue rare: Το κρέας έχει περάσει από δυνατό τηγάνι, αλλά το εσωτερικό του είναι ακόμη σχεδόν κρύο και ουσιαστικά ωμό.
Rare: To εξωτερικό του κρέατος έχει γκρίζο προς καφετί χρώμα και το εσωτερικό του είναι κόκκινο με αρκετά υγρά και λίγο ζεστό. Η θερμοκρασία στο κέντρο του κρέατος δεν ξεπερνά τους 50°C–52°C.


laimos

Ελληνικός Βουβαλίσιος Λαιμός

Black Buffalo Chuk Eye Roll


Λαιμός: είναι το τμήμα που παίρνουμε από την περιοχή του αυχένα και προκύπτει με τομή που γίνεται μεταξύ του τελευταίου αυχενικού και πρώτου θωρακικού σπονδύλου και αποτελεί ένα ενιαίο τεμάχιο. Είναι κατάλληλος για ψητά φούρνου, κοκκινιστά και βραστά.

συσκευασία – συντήρηση

Ψήσιμο:
Είναι κατάλληλος για ψητά φούρνου, κοκκινιστά και βραστά  ή Sous-Vide.


souvlaki 1

Ελληνικό Βουβαλίσιο Κρέας για σουβλάκι (κιλότο)

Black Buffalo Meat Skewer


Κιλότο: Το τμήμα της λεκάνης χωρίς τα οστά, περιλαμβάνει τον τελευταίο σπόνδυλο της ράχης, φιλετάρεται και με την κατάλληλη  επεξεργασία και την προσθήκη μαρινάδας με ελαιόλαδο γίνεται ιδανικό για την παρασκευή του και το ψήσιμο σε μεταλλική ή ξύλινη σούβλα. Διατίθεται κατεψυγμένο, σε μικρά τεμάχια κρέατος σε συσκευασία 1 κιλού.

συσκευασία – συντήρηση

Ψήσιμο: Medium: Σκούρο καφέ χρώμα στο εξωτερικό του κρέατος και στο κέντρο ανοιχτό ροζ στους 63°C. Medium Well: Το κέντρο του κρέατος φτάνει στους 68°C και υπάρχει μια ευδιάκριτη διχρωμία, με το εξωτερικό σκούρο και το κέντρο του ανοιχτό ροζ.


snitzel

 

Ελληνικό Βουβαλίσιο Σνίτσελ (τρανς)

Black Buffalo Meat Scnhitzel


Τρανς: Εσωτερικό τμήμα του μηρού, χωρίς οστά, φτωχό σε συνδετικό ιστό. Είναι το κλασικό κομμάτι για σνίτσελ, δεν έχει πολύ λίπος.

 

 

συσκευασία – συντήρηση

Ψήσιμο: Στο τηγάνι απευθείας από την κατάψυξη για 3 λεπτά περίπου.


kimas

Ελληνικό Βουβαλίσιο Κιμάς άπαχος ή λάπα

Black Buffalo Mincemeat


Κιμάς: Φρεσκοκατεψυγμένος κιμάς από εκλεκτά κομμάτια βουβαλίσιου κρέατος σε συσκευασία 1 κιλού.

συσκευασία – συντήρηση


burger

100% Ελληνικό Βουβαλίσιο Burger

100% Black Buffalo Burger


Burger: Φτιάχνεται από 100% βουβαλίσιο κρέας μαζί με αρωματικά βότανα της ελληνικής γης.  Ψήνεται ιδανικά σε πλατό ή τηγάνι αλλά και σε σχάρα.

συσκευασία – συντήρηση

Ψήσιμο: Medium: Σκούρο καφέ χρώμα στο εξωτερικό του κρέατος και στο κέντρο ανοιχτό ροζ στους 63°C.
Medium Well: Το κέντρο του κρέατος φτάνει στους 68°C και υπάρχει μια ευδιάκριτη διχρωμία, με το εξωτερικό σκούρο και το κέντρο του ανοιχτό ροζ.


soutzoukakia

Σουτζουκάκια με Βουβαλίσιο & Χοιρινό κρέας


Σουτζουκάκι: Φτιάχνεται από ελληνικό βουβαλίσιο κρέας και  χοιρινό κρέας από την φάρμα μας και μαζί με αρωματικά βότανα και μπαχαρικά της ελληνικής γης δημιουργεί ένα ξεχωριστό προϊόν.  Ψήνεται σε πλατό και φυσικά σε σχάρα.

συσκευασία – συντήρηση

Ψήσιμο: Well done: Η θερμοκρασία έχει φτάσει στους 73°C και δεν υπάρχει έντονη διχρωμία ανάμεσα στο κέντρο και στο εσωτερικό του.


burger 2

Μπιφτέκι με Βουβαλίσιο & Χοιρινό κρέας


Μπιφτέκι: Φτιάχνεται από ελληνικό βουβαλίσιο κρέας και με ελληνικό χοιρινό κρέας από την φάρμα μας και μαζί με αρωματικά βότανα και λαχανικά της ελληνικής γης δημιουργεί ένα ξεχωριστό προϊόν.  Ψήνεται ιδανικά σε πλατό ή τηγάνι αλλά και σε σχάρα.

συσκευασία – συντήρηση

Ψήσιμο: Well done: Η θερμοκρασία έχει φτάσει στους 73°C και δεν υπάρχει έντονη διχρωμία ανάμεσα στο κέντρο και στο εσωτερικό του.


kebab

Κεμπάπ με Βουβαλίσιο & Πρόβειο κρέας


Κεμπάπ: Φτιάχνεται από ελληνικό βουβαλίσιο και πρόβειο κρέας με παραδοσιακή πολίτικη συνταγή.  Ψήνεται ιδανικά στη σχάρα με κάρβουνα.

συσκευασία – συντήρηση

Ψήσιμο: Well done: Η θερμοκρασία έχει φτάσει στους 73°C και δεν υπάρχει έντονη διχρωμία ανάμεσα στο κέντρο και στο εσωτερικό του.


keftedakia

Κεφτεδάκια με Βουβαλίσιο & Χοιρινό κρέας


Κεφτεδάκια: Φτιάχνονται από ελληνικό βουβαλίσιο κρέας και χοιρινό κρέας από την φάρμα μας και μαζί με αρωματικά βότανα και λαχανικά της ελληνικής γης δημιουργούν ένα ξεχωριστό προϊόν.  Ψήνονται σε τηγάνι.

συσκευασία – συντήρηση

Ψήσιμο: Στο τηγάνι σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά περίπου.


sausage

Παραδοσιακό Λουκάνικο με Βουβαλίσιο & Χοιρινό κρέας


Λουκάνικο: Φτιάχνεται από ελληνικό βουβαλίσιο κρέας και  χοιρινό κρέας από την φάρμα μας και μαζί με αρωματικά βότανα και μπαχαρικά της ελληνικής γης δημιουργεί ένα ξεχωριστό προϊόν.  Ψήνεται σε πλατό και φυσικά σε σχάρα.

συσκευασία – συντήρηση

Ψήσιμο: Για καλύτερο αποτέλεσμα μην χαράζετε ή κόβετε το προϊόν πριν το ψήσιμο.


chorizo

Λουκάνικο τύπου Chorizo με Βουβαλίσιο & Χοιρινό κρέας


Λουκάνικο τύπου Chorizo: Φτιάχνεται από ελληνικό βουβαλίσιο κρέας και  χοιρινό κρέας από την φάρμα μας, ξεχωρίζει η καπνιστή πάπρικα και μαζί με αρωματικά βότανα και μπαχαρικά της ελληνικής γης δημιουργεί ένα ξεχωριστό προϊόν.  Ψήνεται σε πλατό και φυσικά σε σχάρα.

συσκευασία – συντήρηση

Ψήσιμο: Για καλύτερο αποτέλεσμα μην χαράζετε ή κόβετε το προϊόν πριν το ψήσιμο.


Πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας.

button-300x60

ή επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 23270 31109 για να σας ενημερώσουμε και να σας στείλουμε τον πλήρη κατάλογό μας.