ομελέτα με βουβαλίσια καπνιστά λουκάνικα γεμιστά με mozzarella


Τα νέα καπνιστά λουκάνικα ΜΠΟΡΑΣ συνδυάζουν το μοναδικό βουβαλίσιο κρέας με την ξεχωριστή γλυκιά γεύση του χοιρινού και με φυσικό κάπνισμα σε ξύλο οξιάς, δημιουργούν μια τέλεια γαστρονομική πρόταση… που δεν τελειώνει εδώ… Προσθέσαμε mozzarella και δημιουργήσαμε το «απόλυτο» λουκάνικο…. Στην συνταγή που ακολουθεί δημιουργούμε ένα δυναμωτικό και νόστιμο πρωϊνό με υψηλή διατροφική αξία και γεύση…

Υλικά για 2 άτομα: 


  • 2 βουβαλίσια λουκάνικα καπνιστά με mozzarella  ΜΠΟΡΑΣ
  • 3 χωριάτικα αυγά
  • 1 μικρή πατάτα σε ροδέλες
  • 50ml γάλα εβαπορέ
  • 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • θυμάρι ξερό
  • 1 κγ ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:


Κόβουμε την πατάτα σε ροδέλες και την τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά μέχρι το μίγμα να αφρατέψει και στην συνέχεια προσθέτουμε το γάλα, το πιπέρι, το αλάτι και το θυμάρι. Σε ένα τηγανάκι προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα βουβαλίσια λουκάνικα κομμένα σε ροδέλες μαζί με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Στην συνέχεια προσθέτουμε τις τηγανισμένες πατάτες και σοτάρουμε λίγο ακόμη. Χαμηλώνουμε την φωτιά και βγάζοντας το τηγάνι για λίγο από την φωτιά προσθέτουμε το μίγμα με τα αυγά. Ανακατεύουμε ελαφριά και στην συνέχεια ψήνουμε για μερικά λεπτά ακόμη σε χαμηλή φωτιά. Σερβίρουμε με φρεσκοκομμένο θυμάρι.