sandwich με χοιρινό ρολό, αβοκάντο και σώς φέτας


Εξαιρετικό σε γεύση και σε υφή το καπνιστό χοιρινό ρολό ΜΠΟΡΑΣ, τυλιγμένο σε τραγανή πανσέτα από ελληνικά χοιρινά παραγωγής μας, με τα βότανα και μυρωδικά της ελληνικής γης να αναδεικνύονται επιπλέον από το φυσικό κάπνισμα σε ξύλο οξιάς, συνθέτουν το μοναδικό αυτό γευστικό ταξίδι….

Προετοιμασία: Σε ένα μπώλ προσθέτουμε τυρί φέτα τριμμένη, λίγο ελαιόλαδο, φρεσκοκομμένο βασιλικό, πιπέρι. Ανακατεύουμε με ένα πιρούνι μέχρι να γίνει αλοιφή. Κόβουμε το αβοκάντο στη μέση, αφαιρούμε το κουκούτσι και κόβουμε σε λεπτές ροδέλες.

Εκτέλεση: Κόβουμε μια μπαγκέτα στη μέση. Αλείφουμε την σως φέτας, προσθέτουμε το αβοκάντο, λεπτές φέτες ντομάτας, λίγο αλάτι και λίγο ελαιόλαδο, προσθέτουμε το χοιρινό ρολό, λίγο κρεμμύδι φρεσκοκομμένο και σερβίρουμε.