Χοιρινό καπνιστό μπριζολάκι με σάλτσα μπαλσάμικου και κάπαρη


grill-1Το καπνιστό χοιρινό μπριζολάκι ΜΠΟΡΑΣ είναι μια πραγματική λιχουδιά…  Ζουμερή χοιρινή μπριζόλα με έτονο κάπνισμα και αρώματα από φρέσκα βότανα συνθέτουν μια μοναδική γεύση.

Eκτέλεση: Ψήνουμε για 2 λεπτά περίπου το μπριζολάκι σε κάθε πλευρά. Στην συνέχεια σε ένα τηγανάκι προσθέτουμε λίγο βουβαλίσιο βούτυρο, λίγη κρέμα μπαλσάμικου με μέλι, λίγη μουστάρδα και την κάπαρη. Ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα. Περιχύνουμε την σάλτσα στα μπριζολάκια…

bbq