Αν έχεις BBQ store άλλαξε το menu σου και δώσε μια νέα πρόταση στους πελάτες σου… με μοναδικά προϊόντα από Ελληνικό Βουβαλίσιο Κρέας Κερκίνης !!!

Το βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης και τα προϊόντα του θα δώσουν στην επιχείρησή σας την ευκαιρία να αυξήσει την προστιθέμενη αξία των υπηρεσιών σας και θα δημιουργήσει μια κατηγορία στο menu σας που θα αποκτήσει φανατικούς φίλους. Το βουβαλίσιο κρέας είναι συνώνυμο του υγιεινού. Έχει την μικρότερη ποσότητα χοληστερόλης από όλα τα άλλα κρέατα και τον περισσότερο σίδηρο.
Το αποτέλεσμα θα είναι η σίγουρη αύξηση των πωλήσεών σας αλλά και η αναβάθμιση της κουζίνας σας είτε αφορά ένα μικρό ψητοπωλείο , είτε ένα gourmet εστιατόριο.

Η εταιρεία μας είναι μια αμιγώς Ελληνική και οικογενειακή επιχείρηση που για το ξεκίνημα της το 1987 βασίστηκε στην εμπειρία και την παράδοση της οικογένειας στον κτηνοτροφικό τομέα. Το 2001 η συνεχή μας προσπάθεια και έρευνα μας οδήγησε στην παραγωγή ενός ποιοτικού κρέατος από τα Βουβάλια της περιοχής, με υψηλή διατροφική αξία. Σήμερα η εταιρεία ΜΠΟΡΑΣ είναι leader στην παραγωγή, τυποποίηση και επεξεργασία του βουβαλίσιου κρέατος στην Ελλάδα.


Πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας.


Ελληνικό βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης

(όλες οι κοπές)


Ελληνικό Βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης : Μπορείτε να επιλέξετε όποια κοπή σας ενδιαφέρει ή μπορούμε εμείς να σας συμβουλέψουμε ανάλογα με την επιχείρησή σας τι θα αναβαθμίσει το menu σας. Όλες οι κοπές προέρχονται από επιλεγμένα ζώα και η όλη επεξεργασία γίνεται από εμάς, έτσι ώστε να είστε σίγουροι για την ποιότητα με την εγγύηση της εταιρείας μας.


συσκευασία – συντήρηση


Το βουβαλίσιο κρέας είναι πολύτιμο για τις διατροφικές του αξίες. Είναι το πιο υγιεινό από όλα τα άλλα κόκκινα κρέατα, είναι πλούσιο σε σίδηρο και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Η κατανάλωση του είναι ιδανική για γυναίκες την περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και για τα μικρά παιδιά, είναι επίσης ιδανικό για όσους έχουν πρόβλημα με την χοληστερίνη τους και αποφεύγουν το κόκκινο κρέας. Ιδανικό επίσης για ειδικές κατηγορίες ασθενών αλλά και αθλητές.

Το κρέας είναι 100% ελληνικό και προέλευσης από την λίμνη Κερκίνη και είμαστε η μοναδική εταιρεία που εφαρμόζει σύστημα ιχνηλασιμότητας



Πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει άμεσα για όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας.


Ελληνική Βουβαλίσια Μπριζόλα Κερκίνης


Βουβαλίσια μπριζόλα Κερκίνης: Επιλέγουμε για εσάς τις καλύτερες μπριζόλες και μετά από φυσική ωρίμανση τουλάχιστον 15 ημερών σας προσφέρουμε ένα μοναδικό προϊόν σε ποιότητα και γεύση που θα ενθουσιάσει τους πελάτες σας!!!

συσκευασία – συντήρηση


Πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας.


 

βουβαλίσια μπριζόλα Κερκίνης, βουβαλίσιο κεμπάπ, βουβαλίσιο burger Κεκίνης, βουβαλισιο κρεασ, βουβαλισιο κρεασ κερκινης,

βουβαλίσια μπριζόλα Κερκίνης, βουβαλίσιο κεμπάπ, βουβαλίσιο burger Κεκίνης, βουβαλισιο κρεασ, βουβαλισιο κρεασ κερκινης,

Ελληνικό Βουβαλίσιο Φιλέτο Κερκίνης


Φιλέτο: Το πλέον εκλεκτό, άπαχο και ακριβό μέρος του ζώου. Βρίσκεται από τη μέσα πλευρά της σπονδυλικής στήλης και ξεκινά από τα νεφρά.

συσκευασία – συντήρηση


Ψήσιμο:
Κόβεται σε φέτες για ψήσιμο στη σχάρα ή σε αντικολλητικό τηγάνι. Μπορεί όμως να μαγερευτεί και ολόκληρο στο φούρνο.
Ψήσιμο: Blue ή Blue rare: Το κρέας έχει περάσει από δυνατό τηγάνι, αλλά το εσωτερικό του είναι ακόμη σχεδόν κρύο και ουσιαστικά ωμό.
Rare: To εξωτερικό του κρέατος έχει γκρίζο προς καφετί χρώμα και το εσωτερικό του είναι κόκκινο με αρκετά υγρά και λίγο ζεστό. Η θερμοκρασία στο κέντρο του κρέατος δεν ξεπερνά τους 50°C–52°C.


Πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας.


βουβαλίσια μπριζόλα Κερκίνης, βουβαλίσιο κεμπάπ, βουβαλίσιο burger Κεκίνης, βουβαλισιο κρεασ, βουβαλισιο κρεασ κερκινης,

βουβαλίσια μπριζόλα Κερκίνης, βουβαλίσιο κεμπάπ, βουβαλίσιο burger Κεκίνης, βουβαλισιο κρεασ, βουβαλισιο κρεασ κερκινης,

Ελληνική Βουβαλίσια Μπριζόλα Κερκίνης Κόντρα Φιλέτο


Κόντρα: Μαζί με το φιλέτο αποτελούν το πίσω μέρος της ράχης. Ξεκινά από το κιλότο και φτάνει μέχρι εκεί όπου σταματούν οι μπριζόλες. Εκλεκτό κομμάτι κρέατος, από τα πιο ακριβά, ιδιαίτερα τρυφερό. Κόβεται σε λεπτές φέτες για ψήσιμο στη σχάρα ή στο τηγάνι, tagliata.

συσκευασία – συντήρηση

Ψήσιμο:
Ψήσιμο: Blue ή Blue rare: Το κρέας έχει περάσει από δυνατό τηγάνι, αλλά το εσωτερικό του είναι ακόμη σχεδόν κρύο και ουσιαστικά ωμό.
Rare: To εξωτερικό του κρέατος έχει γκρίζο προς καφετί χρώμα και το εσωτερικό του είναι κόκκινο με αρκετά υγρά και λίγο ζεστό. Η θερμοκρασία στο κέντρο του κρέατος δεν ξεπερνά τους 50°C–52°C.


Πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας.


 

Ελληνικό Βουβαλίσιο σουβλάκι Κερκίνης 


Βουβαλίσιο σουβλάκι Κερκίνης: Επιλέγουμε τα πιο τρυφερά κομμάτια από ελληνικό Βουβαλίσιο κρέας για να φτιάξομε ένα μοναδικό σουβλάκι που θα απογειώσει τις πωλήσεις σας!!!  Είναι έτοιμο για ψήσιμο περασμένο σε ξύλινα καλαμάκια.

συσκευασία – συντήρηση

Ψήσιμο: Medium: Σκούρο καφέ χρώμα στο εξωτερικό του κρέατος και στο κέντρο ανοιχτό ροζ στους 63°C. Medium Well: Το κέντρο του κρέατος φτάνει στους 68°C και υπάρχει μια ευδιάκριτη διχρωμία, με το εξωτερικό σκούρο και το κέντρο του ανοιχτό ροζ.


Πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας.


 

 

βουβαλίσια μπριζόλα Κερκίνης, βουβαλίσιο κεμπάπ, βουβαλίσιο burger Κεκίνης, βουβαλισιο κρεασ, βουβαλισιο κρεασ κερκινης,

Ελληνικός Βουβαλίσιος Κιμάς Κερκίνης


Κιμάς: Φρεσκοκατεψυγμένος κιμάς από εκλεκτά κομμάτια βουβαλίσιου κρέατος σε μοναδική, ασφαλή συσκευασία 600gr, έτσι ώστε να ρυθμίζετε εύκολα και χωρίς φύρα εσείς τη ροή της χρήσης του.

συσκευασία – συντήρηση

 


Πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας.


 

βουβαλίσια μπριζόλα Κερκίνης, βουβαλίσιο κεμπάπ, βουβαλίσιο burger Κεκίνης, βουβαλισιο κρεασ, βουβαλισιο κρεασ κερκινης,

βουβαλίσια μπριζόλα Κερκίνης, βουβαλίσιο κεμπάπ, βουβαλίσιο burger Κεκίνης, βουβαλισιο κρεασ, βουβαλισιο κρεασ κερκινης,

Burger από 100% Ελληνικό Βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης


Burger: Φτιάχνεται από 100% βουβαλίσιο κρέας μαζί με αρωματικά βότανα της ελληνικής γης.  Ψήνεται ιδανικά σε πλατό ή τηγάνι αλλά και σε σχάρα.

συσκευασία – συντήρηση

Ψήσιμο: Medium: Σκούρο καφέ χρώμα στο εξωτερικό του κρέατος και στο κέντρο ανοιχτό ροζ στους 63°C.
Medium Well: Το κέντρο του κρέατος φτάνει στους 68°C και υπάρχει μια ευδιάκριτη διχρωμία, με το εξωτερικό σκούρο και το κέντρο του ανοιχτό ροζ.


Πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας.


 

Δες και τα μοναδικά μας προϊόντα από ελληνικό χοιρινό κρέας της Φάρμας μας στην Λίμνη Κερκίνη


Πάτησε εδώ για να δεις όλα τα προϊόντα από ελληνικό χοιρινό


Πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας.