Το Βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης,  είναι πολύτιμο για τις διατροφικές του αξίες. Είναι το πιο υγιεινό από όλα τα άλλα κόκκινα κρέατα, είναι πλούσιο σε σίδηρο και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, έχει χαμηλά λιπαρά, λίγες θερμίδες και την μικρότερη χοληστερόλη από όλα τα άλλα κρέατα. Η κατανάλωση του είναι ιδανική για γυναίκες την περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και για τα μικρά παιδιά, είναι επίσης ιδανικό για όσους έχουν πρόβλημα με την χοληστερίνη τους και αποφεύγουν το κόκκινο κρέας. Ιδανικό επίσης για ειδικές κατηγορίες ασθενών αλλά και αθλητές.

*η θρεπτική αξία αναφέρεται σε άπαχο Βουβαλίσιο Κρέας Κερκίνης

συγκριτικά διατροφικά χαρακτηριστικά του βουβαλίσιου κρέατος

Το Βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης είναι 100% ελληνικό και προέλευσης από την λίμνη Κερκίνη και είμαστε η μοναδική εταιρεία που εφαρμόζει σύστημα ιχνηλασιμότητας.

Τι είναι η ιχνηλασιμότητα ?


Η εταιρεία μας είναι η μοναδική που από το 2010 εφαρμόζει σύστημα ιχνηλασιμότητας σε όλα της τα προϊόντα. Με την διαδικασία αυτή επιτυγχάνεται  η εμπεριστατωμένη παρακολούθηση κάθε ζώου, μέσω του προγράμματος GL1 TRACE. Πρόκειται για ένα λογισμικό σύστημα, μέσω του οποίου καταγράφεται το ιστορικό κάθε προϊόντος !! Πληροφορίες όπως: παραγωγός, ημερομηνία σφαγής και επεξεργασίας, βάρος και παρτίδα, σε κάθε φάση της παραγωγής, είναι στη διάθεση του καταναλωτή και αντιστοιχούν στον κωδικό που αναγράφεται στη συσκευασία (TRACE ID).

πως το μαγειρεύουμε?


Το  βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης, μαγειρεύεται όπως και το μοσχαρίσιο, ωστόσο επειδή τα βουβάλια είναι στην ουσία ζώα ελευθέρας βοσκής θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος.

Τα κομμάτια που προορίζονται για ψήσιμο όπως σουβλάκι και μπριζόλα είναι απαραίτητο να μην παραψηθούν.

Τα υπόλοιπα κομμάτια είναι ιδανικά για μαγείρεμα σε γάστρα όπως και το κυνήγι. Το βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης θα ξεχωρίσει για την μοναδική του γεύση και το ξεχωριστό σκούρο χρώμα του.

συνταγές με βουβαλίσιο κρέας, κατσαρόλας, βουβάλι με πράσα

βουβαλίσιο κρέας με πράσα Μπόρας

πως το συντηρούμε?


 Στην συσκευασία του και σε συντήρηση στους 2o έως 4οC έχει διάρκεια ζωής 1 μήνα. Αντίστοιχα το κατεψυγμένο στους -18οC έχει διάρκεια 12 μήνες.


Βρες το κοντινότερο κατάστημα με τα προϊόντα μας

lista-button


Πάτησε εδώ για να συμπληρώσεις την φόρμα επικοινωνίας. Ένας συνεργάτης μας θα σε ενημερώσει για όλα τα προϊόντα μας για εστιατόρια και delicatessen


Όλα τα συσκευασμένα προϊόντα με ελληνικό ΒΟΥΒΑΛΙΣΙΟ ΚΡΕΑΣ ΚΕΡΚΙΝΗΣ


Συνταγές με Βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης

βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης, βουβαλισιο κρεας κερκινης, βουβάλι, 100% βουβαλίσιο κρέας, βουβαλίσιο κρέας κερκινησ