Βουβαλίσια Ριγανάτα Λουκάνικα με πιπεριές, μυρωδικά και φρέσκια ντομάτα.


Μια πολύ εύκολη συνταγή για όλους με τα μοναδικά βουβαλίσια ριγανάτα λουκάνικα που μαζί με τις πιπεριές, το θυμάρι και τη φρέσκια ντομάτα δημιουργούν τον καλύτερο μεζέ για το τσίπουρο ή τη μπύρα σας… Φυσικά…ΜΠΟΡΑΣ!!!

Υλικά για 4 : 


  • 2 συσκευασίες Βουβαλίσια Ριγανάτα Λουκάνικα – ΜΠΟΡΑΣ 
  • 4 μεγάλες πιπεριές πράσινες και 1 κόκκινη
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 2 μεγάλες ώριμες ντομάτες
  • 4κσ. ελαιόλαδο
  • φρέσκο θυμάρι
  • φρέσκια ρίγανη
  • 1 κ.γ. ζάχαρη
  • αλάτι, πιπέρι, κύμινο
  • 1/2 ποτήρι ούζο ή λευκό κρασί

Εκτέλεση:


Σε ένα μεγάλο τηγάνι με καπάκι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και στη συνέχεια ρίχνουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και το σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά. Ρίχνουμε και τις πιπεριές κομμένες σε λεπτές ροδέλες και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τα Βουβαλίσια ριγανάτα λουκάνικα ολόκληρα ή κομμένα σε χοντρά κομμάτια ( αν τα βάλουμε ολόκληρα θα πρέπει να τα τρυπήσουμε καλά με ένα πιρούνι ).

Ρίχνουμε και το σκόρδο ψιλοκομμένο και σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές και να ροδίσουν τα λουκάνικα. Στη συνέχεια ρίχνουμε το κύμινο, το πιπέρι, λίγο αλάτι και σβήνουμε με το ούζο ή το κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε τις ντομάτες αφού πρώτα τις έχουμε περάσει στο τρίφτη. Προσθέτουμε λίγο ρίγανη και λίγο θυμάρι και τη ζάχαρη. Σκεπάζουμε με το καπάκι και αφήνουμε να σιγοβράσει σε μέτρια φωτιά για 20 λεπτά περίπου.

Σερβίρουμε με λίγο θυμάρι ακόμη και αν θέλουμε στο τελείωμα προσθέτουμε στη σάλτσα λίγο τριμμένη φέτα.


Αν είστε ιδιώτης πατήστε εδώ για να δείτε που θα βρείτε τα προϊόντα μας

lista-button


Αν είστε επαγγελματίας. Πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας. Ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα μας για εστιατόρια και delicatessen


Δες και τα μοναδικά μας προϊόντα από ελληνικό χοιρινό κρέας της Φάρμας μας στην Λίμνη Κερκίνη


Πάτησε εδώ για να δεις όλα τα προϊόντα από ελληνικό χοιρινό


 

 

Print Friendly, PDF & Email