βουβαλίσιο burger Μπόρας

αυθεντικό βουβαλίσιο burger


Σας παρουσιάζουμε ένα μοναδικό προϊόν που θα αυξήσει κατακόρυφα τις πωλήσεις σας και θα κάνει το menu σας να διαφέρει. Το βουβαλίσιο burger με σκέτο βουβαλίσιο κιμά ή ανάμικτο είναι ένα προϊόν που ταιριάζει το ίδιο σε ένα gourmet ή casual restaurant αλλά ακόμη και σε ένα καλό ψητοπωλείο.
Το σερβίρετε ως κλασικό burger ή σε πιάτο και το συνοδεύετε με πικάντικες ή κρεμώδη sauce. Ιδανικά κάνει «παρέα» με blue cheese. Στην ελληνική του έκδοση αγαπάει το τσατζίκι και την κυπριακή πίτα…

Το βουβαλίσιο κρέας είναι πολύτιμο για τις διατροφικές του αξίες. Είναι το πιο υγιεινό από όλα τα άλλα κόκκινα κρέατα, είναι πλούσιο σε σίδηρο και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Η κατανάλωση του είναι ιδανική για γυναίκες την περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και για τα μικρά παιδιά, είναι επίσης ιδανικό για όσους έχουν πρόβλημα με την χοληστερίνη τους και αποφεύγουν το κόκκινο κρέας. Ιδανικό επίσης για ειδικές κατηγορίες ασθενών αλλά και αθλητές.

Το κρέας είναι 100% ελληνικό και προέλευσης από την λίμνη Κερκίνη και είμαστε η μοναδική εταιρεία που εφαρμόζει σύστημα ιχνηλασιμότητας.

vouvali-diatrofikes

συσκευασία – συντήρηση


Θα βρείτε το βουβαλίσιο burger κατεψυγμένο σε χάρτινη συσκευασία 4 τεμ, ιδανικό για delicatessen, super market και για απλούς καταναλωτές. Για εστιατόρια και ταβέρνες σε κιβώτιο 4kg. Κατεψυγμένο στους -18οC έχει διάρκεια 12 μήνες.

βουβαλίσιο burger Μπόρας

Για επαγγελματίες διατίθεται κατεψυγμένο σε δύο διαφορετικές εκδόσεις. : 1.100% βουβαλίσιο burger με βουβαλίσιο κρέας για εσάς που θέλετε αυθεντική γεύση… ιδανικό για casual burger restaurant 2 .Με ανάμικτο κιμά βουβαλίσιο και χοιρινό ιδανικό για ψητοπωλεία και ταβέρνες… Σε κάθε περίπτωση το κρέας είναι μόνο ελληνικό και δικής μας παραγωγής.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 23270 31109 για να σας ενημερώσουμε και να σας στείλουμε τον πλήρη κατάλογό μας.

 

βουβαλίσιο burger Μπόρας

ψήσιμο


Μπορείτε να ψήσετε τα burger απευθείας από την κατάψυξη στο φούρνο στους 180οC για 20 λεπτά περίπου. Ιδανικά πρέπει να τα ξεπαγώσετε τουλάχιστον 12 ώρες πριν στην συντήρηση του ψυγείου σας και έτσι ψήνονται ιδανικά σε σχάρα ή στα κάρβουνα ακόμη και σε τηγάνι ή πλατό.

βουβαλίσιο burger Μπόρας