Βουβαλίσιο κεμπάπ Μπόρας

βουβαλίσιο κεμπάπ Μπόρας

Βουβαλίσιο αφράτο κεμπάπ


Από εκλεκτό βουβαλίσιο και πρόβειο κρέας φτιάχνουμε μοναδικά αφράτα βουβαλίσια κεμπάπ με μια παλιά παραδοσιακή συνταγή… Ένα προϊόν που θα ενθουσιάσει τους πελάτες σας και θα ξεχωρίσει στον κατάλογό σας… με την μοναδική γεύση και ποιότητα του ελληνικού βουβαλίσιου κρέατος Μπόρας. 

συσκευασία – συντήρηση


Θα βρείτε τα βουβαλίσια κεμπάπ κατεψυγμένα για εστιατόρια και ταβέρνες σε κιβώτιο 5kg. Κατεψυγμένο στους -18οC έχει διάρκεια 12 μήνες.

Το βουβαλίσιο κρέας είναι πολύτιμο για τις διατροφικές του αξίες. Είναι το πιο υγιεινό από όλα τα άλλα κόκκινα κρέατα, είναι πλούσιο σε σίδηρο και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Η κατανάλωση του είναι ιδανική για γυναίκες την περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και για τα μικρά παιδιά, είναι επίσης ιδανικό για όσους έχουν πρόβλημα με την χοληστερίνη τους και αποφεύγουν το κόκκινο κρέας. Ιδανικό επίσης για ειδικές κατηγορίες ασθενών αλλά και αθλητές.

Το κρέας είναι 100% ελληνικό και προέλευσης από την λίμνη Κερκίνη και είμαστε η μοναδική εταιρεία που εφαρμόζει σύστημα ιχνηλασιμότηταςvouvali-diatrofikesvouvalia big box

 

Πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας.

button-300x60

ή επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 23270 31109 για να σας ενημερώσουμε και να σας στείλουμε τον πλήρη κατάλογό μας.

βουβαλίσιο κεμπάπ Μπόρας

ψήσιμο


Ιδανικά πρέπει να τα ξεπαγώσετε τουλάχιστον 12 ώρες πριν στην συντήρηση του ψυγείου σας και έτσι μπορείτε να τα ψήσετε στη σχάρα ή σε πλατώ αφού πρώτα τα περάσετε σε ξύλινα ή μεταλικά καλαμάκια για να έχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα….

βουβαλίσιο κεμπάπ Μπόρας