Βουβαλίσια σουτζουκάκια με παραδοσιακή συνταγή


Το παραδοσιακό ελληνικό σουτζουκάκι γίνεται ξεχωριστή πρόταση με βουβαλίσιο κιμά και χοιρινό κιμά. Ψήνονται ιδανικά στα κάρβουνα και σερβίρονται με sauce γιαουρτιού ή σε αραβική πίτα ως sandwitch. Ταιριάζει ιδανικά σε εστιατόρια τουριστικών περιοχών αλλά και σε οικογενειακές ταβέρνες και ψητοπωλεία.

συσκευασία – συντήρηση


Θα βρείτε το βουβαλίσιο σουτζουκάκι κατεψυγμένο σε χάρτινη συσκευασία 8 τεμ, ιδανικό για delicatessen, super market και για απλούς καταναλωτές. Για εστιατόρια και ταβέρνες σε κιβώτιο 4kg. Κατεψυγμένο στους -18οC έχει διάρκεια 12 μήνες.

KEBAB-BOX

Το βουβαλίσιο κρέας είναι πολύτιμο για τις διατροφικές του αξίες. Είναι το πιο υγιεινό από όλα τα άλλα κόκκινα κρέατα, είναι πλούσιο σε σίδηρο και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Η κατανάλωση του είναι ιδανική για γυναίκες την περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και για τα μικρά παιδιά, είναι επίσης ιδανικό για όσους έχουν πρόβλημα με την χοληστερίνη τους και αποφεύγουν το κόκκινο κρέας. Ιδανικό επίσης για ειδικές κατηγορίες ασθενών αλλά και αθλητές.

Το κρέας είναι 100% ελληνικό και προέλευσης από την λίμνη Κερκίνη και είμαστε η μοναδική εταιρεία που εφαρμόζει σύστημα ιχνηλασιμότηταςvouvali-diatrofikesvouvalia big box

 Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 23270 31109 για να σας ενημερώσουμε και να σας στείλουμε τον πλήρη κατάλογό μας.

ψήσιμο


Μπορείτε να ψήσετε τα σουτζουκάκια απευθείας από την κατάψυξη στο φούρνο στους 180οC για 20 λεπτά περίπου. Ιδανικά πρέπει να τα ξεπαγώσετε τουλάχιστον 12 ώρες πριν στην συντήρηση του ψυγείου σας και έτσι ψήνονται ιδανικά σε σχάρα ή στα κάρβουνα ακόμη και σε τηγάνι ή πλατό.