Βουβαλίσια σουτζουκάκια με παραδοσιακή συνταγή


Το παραδοσιακό ελληνικό σουτζουκάκι γίνεται ξεχωριστή πρόταση με βουβαλίσιο κιμά και χοιρινό κιμά. Ψήνονται ιδανικά στα κάρβουνα και σερβίρονται με sauce γιαουρτιού ή σε αραβική πίτα ως sandwitch. Ταιριάζει ιδανικά σε εστιατόρια τουριστικών περιοχών αλλά και σε οικογενειακές ταβέρνες και ψητοπωλεία.

συσκευασία – συντήρηση


Θα βρείτε το βουβαλίσιο σουτζουκάκι κατεψυγμένο σε ασφαλή συσκευασία 8 τεμ, ιδανικό για delicatessen, super market και για απλούς καταναλωτές. Για εστιατόρια και ταβέρνες σε κιβώτιο 4kg. Κατεψυγμένο στους -18οC έχει διάρκεια 12 μήνες.

Βουβαλίσιο Σουτζουκάκι με Βουβαλίσιο και χοιρινό κρέας σε συσκευασία 8 τεμαχίων


Βουβαλίσιο Σουτζουκάκι Μπόρας

Πατήστε για να δείτε που θα βρείτε όλα τα προϊόντα από ελληνικό Βουβαλίσιο κρέας Μπόρας

lista-button

KEBAB-BOX

Το βουβαλίσιο κρέας είναι πολύτιμο για τις διατροφικές του αξίες. Είναι το πιο υγιεινό από όλα τα άλλα κόκκινα κρέατα, είναι πλούσιο σε σίδηρο και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Η κατανάλωση του είναι ιδανική για γυναίκες την περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και για τα μικρά παιδιά, είναι επίσης ιδανικό για όσους έχουν πρόβλημα με την χοληστερίνη τους και αποφεύγουν το κόκκινο κρέας. Ιδανικό επίσης για ειδικές κατηγορίες ασθενών αλλά και αθλητές.

Το κρέας είναι 100% ελληνικό και προέλευσης από την λίμνη Κερκίνη και είμαστε η μοναδική εταιρεία που εφαρμόζει σύστημα ιχνηλασιμότηταςvouvali-diatrofikesvouvalia big box

Για εστιατόρια 


Αν είστε επαγγελματίας πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας και να σας στείλουμε τιμοκατάλογο.

button-300x60

ή επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 23270 31109 για να σας ενημερώσουμε