Βουβαλίσια αφράτα κεφτεδάκια


Τα αγαπημένα κεφτεδάκια ζυμωμένα με βουβαλίσιο και χοιρινό κιμά και φρέσκα μυρωδικά θα δώσουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα στον κατάλογο των πελατών σας. Τηγανίζονται όπως και τα κλασσικά κεφτεδάκια και τα σερβίρουμε με σάλτσα ή και σκέτα…

συσκευασία – συντήρηση


Θα βρείτε τα βουβαλίσια κεφτεδάκια κατεψυγμένα για εστιατόρια και ταβέρνες σε κιβώτιο 5kg. Κατεψυγμένο στους -18οC έχει διάρκεια 12 μήνες.

meat_ball_1

 

 

 

 

 

Το βουβαλίσιο κρέας είναι πολύτιμο για τις διατροφικές του αξίες. Είναι το πιο υγιεινό από όλα τα άλλα κόκκινα κρέατα, είναι πλούσιο σε σίδηρο και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Η κατανάλωση του είναι ιδανική για γυναίκες την περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και για τα μικρά παιδιά, είναι επίσης ιδανικό για όσους έχουν πρόβλημα με την χοληστερίνη τους και αποφεύγουν το κόκκινο κρέας. Ιδανικό επίσης για ειδικές κατηγορίες ασθενών αλλά και αθλητές.

Το κρέας είναι 100% ελληνικό και προέλευσης από την λίμνη Κερκίνη και είμαστε η μοναδική εταιρεία που εφαρμόζει σύστημα ιχνηλασιμότηταςvouvali-diatrofikesvouvalia big box

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 23270 31109 για να σας ενημερώσουμε και να σας στείλουμε τον πλήρη κατάλογό μας.

ψήσιμο


Μπορείτε να ψήσετε τα κεφτεδάκια απευθείας από την κατάψυξη στο φούρνο στους 180οC για 20 λεπτά περίπου. Ιδανικά πρέπει να τα ξεπαγώσετε τουλάχιστον 12 ώρες πριν στην συντήρηση του ψυγείου σας και έτσι μπορείτε να τα τηγανίσετε και να έχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα.