Βουβαλίσια χωριάτικα λουκάνικα με παραδοσιακή συνταγή


Τα Βουβαλίσια χωριάτικα λουκάνικα Μπόρας είναι φτιαγμένα με εκλεκτό βουβαλίσιο και χοιρινό κρέας από την φάρμα μας και με παραδοσιακή συνταγή.Τα μπαχαρικά και τα βότανα συμμετέχουν διακριτικά για να μην καλύπτουν την μοναδική γεύση του κρέατος…

συσκευασία – συντήρηση


Θα βρείτε τα βουβαλίσια χωριάτικα λουκάνικα φρέσκα σε συσκευασία με κενό αέρος ή κατεψυγμένα για εστιατόρια και ταβέρνες σε κιβώτιο 4kg. Κατεψυγμένο στους -18οC έχει διάρκεια 12 μήνες.

Το βουβαλίσιο κρέας είναι πολύτιμο για τις διατροφικές του αξίες. Είναι το πιο υγιεινό από όλα τα άλλα κόκκινα κρέατα, είναι πλούσιο σε σίδηρο και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Η κατανάλωση του είναι ιδανική για γυναίκες την περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και για τα μικρά παιδιά, είναι επίσης ιδανικό για όσους έχουν πρόβλημα με την χοληστερίνη τους και αποφεύγουν το κόκκινο κρέας. Ιδανικό επίσης για ειδικές κατηγορίες ασθενών αλλά και αθλητές.

Το κρέας είναι 100% ελληνικό και προέλευσης από την λίμνη Κερκίνη και είμαστε η μοναδική εταιρεία που εφαρμόζει σύστημα ιχνηλασιμότηταςvouvali-diatrofikesvouvalia big box

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 23270 31109 για να σας ενημερώσουμε και να σας στείλουμε τον πλήρη κατάλογό μας.

ψήσιμο


 Πρέπει να τα ξεπαγώσετε τουλάχιστον 5 ώρες πριν στην συντήρηση του ψυγείου σας και έτσι μπορείτε να τα τηγανίσετε ή να τα ψήσετε στη σχάρα ή στο φούρνο και να έχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα. Μην τρυπήσετε τα λουκάνικα κατά το ψήσιμο για να παραμείνουν ζουμερά.