βουβαλίσιο schnitzel με τραγανή κρούστα


Σας προτείνουμε να προσθέσετε στο menu σας το μοναδικό βουβαλίσιο σνιτζελ. Επιλέγουμε εκλεκτά κομμάτια βουβαλίσιου κρέατος και με την κατάλληλη επεξεργασία παράγουμε αυτό το μοναδικό προϊόν. Μια πρόταση αγαπημένη σε μικρούς και μεγάλους και γνώριμη σε όλο τον κόσμο. Η υψηλή περιεκτικότητα σε σίδηρο κάνει μοναδική την διατροφική του αξία. Σερβίρεται ιδανικά αλλά κρεμ, με ψητά λαχανικά ή πατάτες τηγανιτές.

Το βουβαλίσιο κρέας είναι πολύτιμο για τις διατροφικές του αξίες. Είναι το πιο υγιεινό από όλα τα άλλα κόκκινα κρέατα, είναι πλούσιο σε σίδηρο και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Η κατανάλωση του είναι ιδανική για γυναίκες την περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και για τα μικρά παιδιά, είναι επίσης ιδανικό για όσους έχουν πρόβλημα με την χοληστερίνη τους και αποφεύγουν το κόκκινο κρέας. Ιδανικό επίσης για ειδικές κατηγορίες ασθενών αλλά και αθλητές.

Το κρέας είναι 100% ελληνικό και προέλευσης από την λίμνη Κερκίνη και είμαστε η μοναδική εταιρεία που εφαρμόζει σύστημα ιχνηλασιμότητας.

vouvali-diatrofikes

συντήρηση


Στην αγορά διατίθεται σε συσκευασία κατεψυγμένο και στους -18οC έχει διάρκεια 12 μήνες.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 23270 31109 για να σας ενημερώσουμε και να σας στείλουμε τον πλήρη κατάλογό μας.


ψήσιμο


Για να ψήσετε το schnitzel δεν χρειάζετε απαραίτητα να το ξεπαγώσετε. Μπορείτε να το τηγανήσετε παγωμένο σε φριτέζα για 4 λεπτά ή ξεπαγωμένο σε θερμοκρασία δωματίου για 2 λεπτά. Εναλλακτικά μπορείτε να το ψήσετε ακόμα και στο φούρνο.