Μαριναρισμένα κομμάτια βουβαλίσιου κρέατος έτοιμα για σουβλάκι


Το αγαπημένο ελληνικό σουβλάκι γίνετε gourmet αντιπρόσωπος του ελληνικού κρέατος. Διαλεγμένα κομμάτια από ελληνικό βουβαλίσιο κρέας, κομμένα σε κύβους, μαριναρισμένα και συσκευασμένα σε συσκευασία vacuum μαζί με την μαρινάδα. Περάστε το κρέας σε μεταλλικά σουβλάκια και προσθέστε λαχανικά της αρεσκείας σας. Ψήστε στη σχάρα και σερβίρετε με bbq sauce. Η μοναδική αυτή πρόταση θα απογειώσει τις πωλήσεις σας και θα αναβαθμίσει το menu σας με ένα προϊόν χωρίς ανταγωνισμό.

Το βουβαλίσιο κρέας είναι πολύτιμο για τις διατροφικές του αξίες. Είναι το πιο υγιεινό από όλα τα άλλα κόκκινα κρέατα, είναι πλούσιο σε σίδηρο και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Η κατανάλωση του είναι ιδανική για γυναίκες την περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και για τα μικρά παιδιά, είναι επίσης ιδανικό για όσους έχουν πρόβλημα με την χοληστερίνη τους και αποφεύγουν το κόκκινο κρέας. Ιδανικό επίσης για ειδικές κατηγορίες ασθενών αλλά και αθλητές.

Το κρέας είναι 100% ελληνικό και προέλευσης από την λίμνη Κερκίνη και είμαστε η μοναδική εταιρεία που εφαρμόζει σύστημα ιχνηλασιμότηταςvouvali-diatrofikesvouvalia big box

συντήρηση


Θα βρείτε το βουβαλίσιο σουβλάκι σε συσκευασία 1 κιλού περίπου μαριναρισμένο σε κενό αέρος από το κατάστημά μας, νωπό ή κατεψυγμένο. Όλα τα κομμάτια κρέατος έχουν υποστεί φυσική επεξεργασία για να είναι τρυφερά και ζουμερά στο ψήσιμο. Στην συσκευασία του και σε συντήρηση στους 2o έως 4οC έχει διάρκεια ζωής 1 μήνα ενώ αντίστοιχα το κατεψυγμένο στους -18οC έχει διάρκεια 12 μήνες. Όλα τα κομμάτια βουβαλίσιου κρέατος έχουν υποστεί φυσική ωρίμανση (σίτεμα) τουλάχιστον 12 ημερών.

Πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας.

button-300x60

Πατήστε στο σήμα μας για να δείτε όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας.

boras_logo

ψήσιμο


  • Όπως όλα τα σουβλάκια για να κρατήσουμε ζουμερό το κρέας πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην διαχείριση της φωτιάς και τηρούμε κάποιους γενικούς κανόνες για να εξασφαλίσουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα. Σας παραθέτουμε μερικούς βασικούς κανόνες για τέλειο bbq
  • Πριν βάλουμε το κρέας στη φωτιά, πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να το έχουμε βγάλει από το ψυγείο αρκετή ώρα πριν γιατί αλλιώς θα ψηθεί εξωτερικά αλλά από μέσα θα μείνει ωμό.
  • Εάν θέλουμε μαρινάρουμε για κάποιες ώρες το κρέας αλλά πριν το τοποθετήσουμε στη φωτιά το στραγγίζουμε πολύ καλά και αλείφουμε με λίγο λάδι τη σχάρα για να μην κολλήσει. Το μαρινάρισμα βοηθάει τα κρέατα να είναι πιο τρυφερά, ζουμερά και εύγευστα.
  • Δεν αλατίζουμε «ποτέ» το κρέας πριν ή κατά τη διάρκεια του ψησίματος. Το αλάτι το στεγνώνει και απορροφά τα υγρά του κρέατος. Επίσης δεν λαδώνουμε το κρέας πριν το ψήσουμε, το λίπος που περιέχει αρκεί για να ψηθεί σωστά και να κρατήσει τη γεύση του.
  • Τα κάρβουνα πρέπει να καλύπτουν όλη την επιφάνεια της σχάρας γιατί αλλιώς τα κρέατα που είναι στην άκρη θα μείνουν άψητα.
  • Επειδή η θερμότητα είναι αυτή που ψήνει το κρέας και όχι η φωτιά, καλό θα ήταν να βάλετε το κρέας στα κάρβουνα όταν διατηρούν από μόνα τους τη ζέστη.
  • Να χρησιμοποιείτε τσιμπίδα για να γυρίζετε το κρέας. Εάν τα γυρίσετε με πηρούνα τρυπιέται και χάνει τους χυμούς του.
  • Εάν την ώρα που ψήνουμε πάρουν φωτιά τα κάρβουνα δεν ρίχνουμε ποτέ νερό. Το καλύτερο είναι να ρίξουμε χονδρό αλάτι στη φωτιά ή να ψεκάσουμε το κρέας με λίγο κόκκινο κρασί.
  • Αφού κατεβάσουμε τα ψητά μας από τη φωτιά αλατίζουμε, στύβουμε λεμόνια και προσθέτουμε ότι άλλα μυρωδικά θέλουμε (πιπέρι, ρίγανη, θυμάρι, δενδρολίβανο, θρούμπι κλπ.).
  • Εάν ακολουθήσετε τις παραπάνω οδηγίες, το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο και θα απολαύσετε τα ψητά σας!