Η βουβαλίσια μπριζόλα είναι μοναδική και ελληνική…

Η βουβαλίσια μπριζόλα Μπόρας είναι μοναδική. Η γεύση της είναι ξεχωριστή και δεν θυμίζει σε τίποτα καμία άλλη. Είναι περιορισμένη σε ποσότητα και επιλεγμένη από ξεχωριστά βουβάλια. Η διαδικασία φυσικής ωρίμανσης (σίτεμα) που ακολουθούμε για 30 ημέρες τουλάχιστον διασφαλίζει την ποιότητα και δίνει ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Ιδανικά ψήνεται στα κάρβουνα και συνοδεύεται με sauce γιαουρτιού ή jack daniels sauce ή με φρέσκα μυρωδικά και ψητά λαχανικά.Μια μοναδική Βουβαλίσια μπριζόλα με πολύ ιδιαίτερη γεύση θα δώσει στην επιχείρησή σας την ευκαιρία να αυξήσει την προστιθέμενη αξία των υπηρεσιών σας και θα δημιουργήσει μια κατηγορία στο menu σας που θα αποκτήσει φανατικούς φίλους. Το βουβαλίσιο κρέας είναι συνώνυμο του υγιεινού. Έχει την μικρότερη ποσότητα χοληστερόλης από όλα τα άλλα κρέατα και τον περισσότερο σίδηρο.
Το αποτέλεσμα θα είναι η σίγουρη αύξηση των πωλήσεών σας αλλά και η αναβάθμιση της κουζίνας σας είτε αφορά ένα μικρό ψητοπωλείο , είτε ένα gourmet εστιατόριο.

Ελληνική Βουβαλίσια Μπριζόλα Μπόρας

Ελληνική Βουβαλίσια Μπριζόλα Μπόρας

Ελληνική Βουβαλίσια Σπαλομπριζόλα Κερκίνης

Black Buffalo Striploin


Σπαλομπριζόλες: Είναι τα 4-5 πρώτα πλευρά της ράχης. Ευγενές κομμάτι κρέατος, ιδανικό για ψήσιμο στη σχάρα ή σε αντικολλητικό τηγάνι.

συσκευασία – συντήρηση


mprizola samples


Ψήσιμο:
Medium: Σκούρο καφέ χρώμα στο εξωτερικό του κρέατος και στο κέντρο ανοιχτό ροζ στους 63°C.
Medium Well: Το κέντρο του κρέατος φτάνει στους 68°C και υπάρχει μια ευδιάκριτη διχρωμία, με το εξωτερικό σκούρο και το κέντρο του ανοιχτό ροζ.


Αν είστε επαγγελματίας πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας.


Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα προϊόντα από ελληνικό βουβαλίσιο κρέας για εστιατόρια


 

Πατήστε για να δείτε που θα βρείτε το Βουβαλίσιο κρέας Μπόρας

lista-button


 

Ελληνική Βουβαλίσια Μπριζόλα Μπόρας

Ελληνική Βουβαλίσια Μπριζόλα Μπόρας