βουβαλίσιο κρέας, βουβαλίσιος κιμάς, Κερκίνη

Βουβαλίσιο burger με καπνιστό χοιρινό ρολό, ρόκα και σως μουστάρδας με μέλι.


Τα Βουβαλίσια burger Μπόρας ζυμώνονται από εκλεκτό 100% βουβαλίσιο κιμά μαζί με φρέσκα βότανα και μυρωδικά. Καταψύχονται απευθείας σε τούνελ κατάψυξης στους – 40o C και διατηρούν αναλλοίωτα την γεύση και τα αρώματά τους. Το καπνιστό χοιρινό ρολό είναι μια μοναδική πρόταση αλλαντικού με εκλεκτά κομμάτια χοιρινού παραγωγής μας τυλιγμένα σε καπνιστή πανσέτα με ελαφρύ κάπνισμα και φρέσκια ρίγανη.

Προετοιμασία: Ξεπαγώνουμε τα burger σε θερμοκρασία δωματίου για 20 λεπτά περίπου. Στη συνέχεια τα ψήνουμε στην σχάρα ή στον φούρνο για 10 λεπτά περίπου από κάθε πλευρά. Ταυτόχρονα σοτάρουμε μία μεγάλη φέτα από το χοιρινό ρολό σε ένα τηγανάκι με λίγο φρέσκο βούτυρο μέχρι να γίνει τραγανό.

Εκτέλεση: Ζεσταίνουμε ελαφρά τα ψωμάκια και τοποθετούμε την σως μουστάρδας με μέλι ( υπάρχει έτοιμη στο εμπόριο με ελληνική προέλευση ) στην συνέχεια το burger, μετά τοποθετούμε την φέτα από το χοιρινό ρολό, την ντομάτα και την ρόκα. Τα σερβίρουμε με πατάτες χωριάτικες τηγανιτές.

Πατήστε για να δείτε που θα βρείτε τα Βουβαλίσια burger Μπόρας

lista-button


 

δες όλα τα συσκευασμένα προϊόντα με ελληνικό βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης


 

Αν είστε επαγγελματίας πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας. Ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας.