Παραδοσιακά Αλλαντικά με ελληνικό Βουβαλίσιο Κρέας

Τα προϊόντα με βουβαλίσιο ελληνικό κρέας θα δώσουν στην επιχείρησή σας την ευκαιρία να αυξήσει την προστιθέμενη αξία των υπηρεσιών σας και θα δημιουργήσει μια κατηγορία στο ψυγείο σας που θα αποκτήσει φανατικούς φίλους. Το βουβαλίσιο κρέας είναι συνώνυμο του υγιεινού. Έχει την μικρότερη ποσότητα χοληστερόλης από όλα τα άλλα κρέατα και τον περισσότερο σίδηρο. 

Το αποτέλεσμα θα είναι η σίγουρη αύξηση των πωλήσεών σας αλλά και η αναβάθμιση της εικόνας σας είτε αφορά ένα μικρό παντοπωλείο , είτε ένα κατάστημα delicatessen. 


Αν είστε επαγγελματίας πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας.


ή δείτε παρακάτω όλα τα αλλαντικά με ελληνικό βουβαλίσιο κρέας Μπόρας

kavourmas bigΠαραδοσιακός Καβουρμάς με Ελληνικό Βουβαλίσιο Κρέας

Ο καβουρμάς μας παρασκευάζεται με βάση μια παλιά μικρασιάτικη συνταγή. Το κρέας ψιλοκόβεται και βράζεται για 3-4 ώρες με αρωματικά βότανα της ελληνικής γης. Τέλος, κλείνεται αεροστεγώς και διατηρείται ως την ημερομηνία λήξεως. Ο καβουρμάς μας είναι προϊόν πατενταρισμένο και έχει εξασφαλίσει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον Ζέλιο Μπόρα από τον Ο.Β.Ι. ( Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας )


*πατήστε στο πεδίο που θέλετε για μεγέθυνσηkavourmas

kavourmas 2


BOUTIΚαπνιστό Βουβαλίσιο Μπούτι

Εξαιρετική σε γεύση και σε υφή το καπνιστό Βουβαλίσιο Μπούτι Μπόρας καπνίζεται με φυσικό ξύλο οξιάς και εμπλουτίζεται με φρέσκα βότανα και μυρωδικά για να σας χαρίσει στο τέλος ένα συναρπαστικό γαστριμαργικό ταξίδι. Έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε σίδηρο και πολύ χαμηλά λιπαρά….


 *πατήστε στο πεδίο που θέλετε για μεγέθυνσηbouti 1

mprizolaΚαπνιστή Βουβαλίσια Μπριζόλα

Ένα από τα καλύτερα κομμάτια βουβαλίσιου κρέατος, η κόντρα μπριζόλα, καπνίζεται σε φυσικό ξύλο οξιάς και σε συνδυασμό με αρωματικά βότανα της περιοχής μας δημιουργεί ένα μοναδικό προϊόν. Έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε σίδηρο και πολύ χαμηλά λιπαρά….


*πατήστε στο πεδίο που θέλετε για μεγέθυνσηmprizola

salamiΚαπνιστό Βουβαλίσιο Σαλάμι

Εξαιρετικό σε γεύση και σε υφή το Βουβαλίσιο σαλάμι και το ημίξηρο σαλαμάκι Μπόρας καπνίζεται με φυσικό ξύλο οξιάς και εμπλουτίζεται με φρέσκα βότανα και μυρωδικά για να σας χαρίσει στο τέλος ένα συναρπαστικό γαστριμαργικό ταξίδι.


*πατήστε στο πεδίο που θέλετε για μεγέθυνσηsalami 1salami 2

 Λουκάνικα με ελληνικό Βουβαλίσιο κρέας


motsarela sausageΚαπνιστά Λουκάνικα με ελληνικό Βουβαλίσιο κρέας γεμιστά με mozzarella

Τα νέα καπνιστά λουκάνικα ΜΠΟΡΑΣ συνδυάζουν το μοναδικό βουβαλίσιο κρέας με την ξεχωριστή γλυκιά γεύση του χοιρινού και με φυσικό κάπνισμα σε ξύλο οξιάς, δημιουργούν μια τέλεια γαστρονομική πρόταση… που δεν τελειώνει εδώ… Προσθέσαμε mozzarella και δημιουργήσαμε το «απόλυτο» λουκάνικο….


*πατήστε στο πεδίο που θέλετε για μεγέθυνσηmozzarela

kapnisto new-3

Καπνιστά Λουκάνικα με ελληνικό Βουβαλίσιο κρέας

Τα Βουβαλίσια καπνιστά λουκάνικα Μπόρας είναι φτιαγμένα με εκλεκτό βουβαλίσιο και χοιρινό κρέας από την φάρμα μας και με παραδοσιακή συνταγή που συγκρατεί μέσα της όλο το άρωμα και την γεύση των βοτάνων της Ελληνικής γης. Καπνίζονται φυσικά σε ξύλο οξυάς.


*πατήστε στο πεδίο που θέλετε για μεγέθυνσηkapnista 2

pikantika_photo

Πικάντικα Λουκάνικα με ελληνικό Βουβαλίσιο κρέας

Τα Βουβαλίσια πικάντικα λουκάνικα Μπόρας είναι φτιαγμένα με εκλεκτό βουβαλίσιο και χοιρινό κρέας από την φάρμα μας και με παραδοσιακή συνταγή που συγκρατεί μέσα της όλο το άρωμα και την γεύση των βοτάνων της Ελληνικής γης. Είναι ελαφρώς πικάντικα και χαρακτηρίζονται από το άρωμα της καπνιστής πάπρικας.


*πατήστε στο πεδίο που θέλετε για μεγέθυνσηpikantika 1

riganata 3 Ριγανάτα Λουκάνικα με ελληνικό Βουβαλίσιο κρέας

Τα Βουβαλίσια ριγανάτα λουκάνικα Μπόρας είναι φτιαγμένα με εκλεκτό βουβαλίσιο και χοιρινό κρέας από την φάρμα μας και με παραδοσιακή συνταγή που συγκρατεί μέσα της όλο το άρωμα και την γεύση των βοτάνων της Ελληνικής γης.


*πατήστε στο πεδίο που θέλετε για μεγέθυνσηriganata 2

burgerΚρεατοσκευάσματα συσκευασμένα – κατάψυξης με ελληνικό Βουβαλίσιο κρέας


burgerΜπιφτέκι με ελληνικό Βουβαλίσιο κρέας

Τα παραδοσιακά Βουβαλίσια Μπιφτεκάκια ζυμώνονται από εκλεκτό κιμά, μυρωδικά, και βότανα και χαρακτηρίζονται από την έντονη γεύση του Βουβαλίσιου κρέατος , δίνοντας ένα απολαυστικό γαστρονομικό αποτέλεσμα.


*πατήστε στο πεδίο που θέλετε για μεγέθυνσηburger

soutzoukakiaΠαραδοσιακά Σουτζουκάκια με ελληνικό Βουβαλίσιο κρέας

Τα παραδοσιακά Βουβαλίσια Σουτζουκάκια ζυμώνονται από εκλεκτό κιμά, μυρωδικά, λαχανικά και βότανα και συνδυάζουν την έντονη γεύση του Βουβαλίσιου κρέατος με την γλυκιά γεύση του χοιρινού και δίνουν ένα απολαυστικό γαστρονομικό αποτέλεσμα.


*πατήστε στο πεδίο που θέλετε για μεγέθυνσηsoutzoukakia

Αν είστε επαγγελματίας πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας.

ή επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 23270 31109 για να σας ενημερώσουμε και να σας στείλουμε τον πλήρη κατάλογό μας.