αν ψάχνεις για κάτι νέο… κάτι μοναδικό… κάτι ελληνικό… τώρα έχεις το πιο ξεχωριστό κρέας για να φτιάξεις ξεχωριστά πιάτα !!! Ελληνικό Βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης.. πιο gourmet δεν γίνεται…

Το βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης και τα προϊόντα του θα δώσουν στην επιχείρησή σας την ευκαιρία να αυξήσει την προστιθέμενη αξία των υπηρεσιών σας και θα δημιουργήσει μια κατηγορία στο menu σας που θα αποκτήσει φανατικούς φίλους. Το βουβαλίσιο κρέας είναι συνώνυμο του υγιεινού. Έχει την μικρότερη ποσότητα χοληστερόλης από όλα τα άλλα κρέατα και τον περισσότερο σίδηρο.
Το αποτέλεσμα θα είναι η σίγουρη αύξηση των πωλήσεών σας αλλά και η αναβάθμιση της κουζίνας σας με μια ελληνική πρόταση… σίγουρα gourmet…


Πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας.


βουβαλίσια μπριζόλα Κερκίνης, βουβαλίσιο κεμπάπ, βουβαλίσιο burger Κεκίνης, βουβαλισιο κρεασ, βουβαλισιο κρεασ κερκινης,

Ελληνικό βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης

Black Buffalo meat

( σπάλα, ποντίκι, χτένι, )


Σπάλα : Βρίσκεται στον ώμο του ζώου. Είναι καλό κομμάτι κρέατος και από τα λιγότερο λιπαρά. Περιλαμβάνει το χτένι της σπάλας, που θεωρείται το καλύτερο και πιο μαλακό από τα άλλα κομμάτια κι έχει αρκετό κολλαγόνο. Επίσης, έχει το νουά της σπάλας και τα ποντίκια της σπάλας… πιο gourmet δεν γίνεται…

συσκευασία – συντήρηση

Μαγείρεμα: Τα κομμάτια αυτά μαγειρεύονται με ποικίλους τρόπους: μαγειρευτά κατσαρόλας, σε γάστρα, βραστό ή Sous-Vide.

Το βουβαλίσιο κρέας είναι πολύτιμο για τις διατροφικές του αξίες. Είναι το πιο υγιεινό από όλα τα άλλα κόκκινα κρέατα, είναι πλούσιο σε σίδηρο και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Η κατανάλωση του είναι ιδανική για γυναίκες την περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και για τα μικρά παιδιά, είναι επίσης ιδανικό για όσους έχουν πρόβλημα με την χοληστερίνη τους και αποφεύγουν το κόκκινο κρέας. Ιδανικό επίσης για ειδικές κατηγορίες ασθενών αλλά και αθλητές.

Το κρέας είναι 100% ελληνικό και προέλευσης από την λίμνη Κερκίνη και είμαστε η μοναδική εταιρεία που εφαρμόζει σύστημα ιχνηλασιμότητας



Πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας.


βουβαλίσιο κρέας, βουβαλίσια μπριζόλα Κερκίνης, βουβαλίσια μπριζόλα Κερκίνης, βουβαλίσιο κεμπάπ, βουβαλίσιο burger Κεκίνης, βουβαλισιο κρεασ, βουβαλισιο κρεασ κερκινης,

βουβαλίσιο κρέας, βουβαλίσια μπριζόλα Κερκίνης, Μπόρας

Ελληνική Βουβαλίσια Σπαλομπριζόλα Κερκίνης

Black Buffalo Striploin


Σπαλομπριζόλες: Είναι τα 4-5 πρώτα πλευρά της ράχης. Ευγενές κομμάτι κρέατος, ιδανικό για ψήσιμο στη σχάρα ή σε αντικολλητικό τηγάνι… πιο gourmet δεν γίνεται…

 

 

συσκευασία – συντήρηση

mprizola samples

Ψήσιμο:
Medium: Σκούρο καφέ χρώμα στο εξωτερικό του κρέατος και στο κέντρο ανοιχτό ροζ στους 63°C.
Medium Well: Το κέντρο του κρέατος φτάνει στους 68°C και υπάρχει μια ευδιάκριτη διχρωμία, με το εξωτερικό σκούρο και το κέντρο του ανοιχτό ροζ.


Πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας.


βουβαλίσια μπριζόλα Κερκίνης, βουβαλίσιο κεμπάπ, βουβαλίσιο burger Κεκίνης, βουβαλισιο κρεασ, βουβαλισιο κρεασ κερκινης,

βουβαλίσια μπριζόλα Κερκίνης, βουβαλίσιο κεμπάπ, βουβαλίσιο burger Κεκίνης, βουβαλισιο κρεασ, βουβαλισιο κρεασ κερκινης,

Ελληνικό Βουβαλίσιο Φιλέτο Κερκίνης

Black BuffaloTender Loin


Φιλέτο: Το πλέον εκλεκτό, άπαχο και ακριβό μέρος του ζώου. Βρίσκεται από τη μέσα πλευρά της σπονδυλικής στήλης και ξεκινά από τα νεφρά… πιο gourmet δεν γίνεται…

συσκευασία – συντήρηση

Ψήσιμο:
Κόβεται σε φέτες για ψήσιμο στη σχάρα ή σε αντικολλητικό τηγάνι. Μπορεί όμως να μαγερευτεί και ολόκληρο στο φούρνο.
Ψήσιμο: Blue ή Blue rare: Το κρέας έχει περάσει από δυνατό τηγάνι, αλλά το εσωτερικό του είναι ακόμη σχεδόν κρύο και ουσιαστικά ωμό.
Rare: To εξωτερικό του κρέατος έχει γκρίζο προς καφετί χρώμα και το εσωτερικό του είναι κόκκινο με αρκετά υγρά και λίγο ζεστό. Η θερμοκρασία στο κέντρο του κρέατος δεν ξεπερνά τους 50°C–52°C.


Πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας.


βουβαλίσια μπριζόλα Κερκίνης, βουβαλίσιο κεμπάπ, βουβαλίσιο burger Κεκίνης, βουβαλισιο κρεασ, βουβαλισιο κρεασ κερκινης,

βουβαλίσια μπριζόλα Κερκίνης, βουβαλίσιο κεμπάπ, βουβαλίσιο burger Κεκίνης, βουβαλισιο κρεασ, βουβαλισιο κρεασ κερκινης,

Ελληνική Βουβαλίσια Μπριζόλα Κερκίνης Κόντρα Φιλέτο

Black Buffalo Sirloin Steak


Κόντρα: Μαζί με το φιλέτο αποτελούν το πίσω μέρος της ράχης. Ξεκινά από το κιλότο και φτάνει μέχρι εκεί όπου σταματούν οι μπριζόλες. Εκλεκτό κομμάτι κρέατος, από τα πιο ακριβά, ιδιαίτερα τρυφερό. Κόβεται σε λεπτές φέτες για ψήσιμο στη σχάρα ή στο τηγάνι, tagliata… πιο gourmet δεν γίνεται…

συσκευασία – συντήρηση

Ψήσιμο:
Ψήσιμο: Blue ή Blue rare: Το κρέας έχει περάσει από δυνατό τηγάνι, αλλά το εσωτερικό του είναι ακόμη σχεδόν κρύο και ουσιαστικά ωμό.
Rare: To εξωτερικό του κρέατος έχει γκρίζο προς καφετί χρώμα και το εσωτερικό του είναι κόκκινο με αρκετά υγρά και λίγο ζεστό. Η θερμοκρασία στο κέντρο του κρέατος δεν ξεπερνά τους 50°C–52°C.


Πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας.


βουβαλίσια μπριζόλα Κερκίνης, βουβαλίσιο κεμπάπ, βουβαλίσιο burger Κεκίνης, βουβαλισιο κρεασ, βουβαλισιο κρεασ κερκινης,

Ελληνικός Βουβαλίσιος Λαιμός Κερκίνης

Black Buffalo Chuk Eye Roll


Λαιμός: είναι το τμήμα που παίρνουμε από την περιοχή του αυχένα και προκύπτει με τομή που γίνεται μεταξύ του τελευταίου αυχενικού και πρώτου θωρακικού σπονδύλου και αποτελεί ένα ενιαίο τεμάχιο. Είναι κατάλληλος για ψητά φούρνου, κοκκινιστά και βραστά… πιο gourmet δεν γίνεται…

συσκευασία – συντήρηση

Ψήσιμο:
Είναι κατάλληλος για ψητά φούρνου, κοκκινιστά και βραστά  ή Sous-Vide.


Πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας.


βουβαλίσια μπριζόλα Κερκίνης, βουβαλίσιο κεμπάπ, βουβαλίσιο burger Κεκίνης, βουβαλισιο κρεασ, βουβαλισιο κρεασ κερκινης,

βουβαλίσια μπριζόλα Κερκίνης, βουβαλίσιο κεμπάπ, βουβαλίσιο burger Κεκίνης, βουβαλισιο κρεασ, βουβαλισιο κρεασ κερκινης,

Ελληνικό Βουβαλίσιο Κρέας Κερκίνης για σουβλάκι (κιλότο)

Black Buffalo Meat Skewer


Κιλότο: Το τμήμα της λεκάνης χωρίς τα οστά, περιλαμβάνει τον τελευταίο σπόνδυλο της ράχης, φιλετάρεται και με την κατάλληλη  επεξεργασία και την προσθήκη μαρινάδας με ελαιόλαδο γίνεται ιδανικό για την παρασκευή του και το ψήσιμο σε μεταλλική ή ξύλινη σούβλα. Διατίθεται κατεψυγμένο, σε μικρά τεμάχια κρέατος σε συσκευασία 1 κιλού… πιο gourmet δεν γίνεται…

συσκευασία – συντήρηση

Ψήσιμο: Medium: Σκούρο καφέ χρώμα στο εξωτερικό του κρέατος και στο κέντρο ανοιχτό ροζ στους 63°C. Medium Well: Το κέντρο του κρέατος φτάνει στους 68°C και υπάρχει μια ευδιάκριτη διχρωμία, με το εξωτερικό σκούρο και το κέντρο του ανοιχτό ροζ.


Πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας.


βουβαλίσια μπριζόλα Κερκίνης, βουβαλίσιο κεμπάπ, βουβαλίσιο burger Κεκίνης, βουβαλισιο κρεασ, βουβαλισιο κρεασ κερκινης,

 

βουβαλίσια μπριζόλα Κερκίνης, βουβαλίσιο κεμπάπ, βουβαλίσιο burger Κεκίνης, βουβαλισιο κρεασ, βουβαλισιο κρεασ κερκινης,

Ελληνικός Βουβαλίσιος Κιμάς Κερκίνης

Black Buffalo Mincemeat


Κιμάς: Φρεσκοκατεψυγμένος κιμάς από εκλεκτά κομμάτια βουβαλίσιου κρέατος σε συσκευασία 600gr -1000gr… πιο gourmet δεν γίνεται…

συσκευασία – συντήρηση


Πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας.


Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα προϊόντα από ελληνικό βουβαλίσιο κρέας για εστιατόρια