Το Πάσχα ψήνουμε Βουβαλίσια!!!
Αυτό το Πάσχα ψήνουμε μοναδικά βουβαλίσια προϊόντα από ελληνικό Βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης
Αυτό το Πάσχα ψήνουμε μοναδικά Βουβαλίσια εδέσματα από ελληνικό βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης. Μαθαίνουμε πώς να τα ψήσουμε σωστά και να κάνουμε το γιορτινό μας τραπέζι ξεχωριστό!!! Φυσικά…ΜΠΟΡΑΣ !!!
Μπιφτέκι με ελληνικό Βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης
Τα παραδοσιακά Βουβαλίσια Μπιφτεκάκια ζυμώνονται από εκλεκτό κιμά, μυρωδικά, και βότανα και χαρακτηρίζονται από την έντονη γεύση του Βουβαλίσιου κρέατος , δίνοντας ένα απολαυστικό γαστρονομικό αποτέλεσμα.
Ψήσιμο: Τα βουβαλίσια μπιφτεκάκια ψήνονται ιδανικά στη σχάρα αλλά και στο φούρνο και στο τηγάνι.
Tips:
1. Ξεπαγώνουμε τα μπιφτεκάκια στη συντήρηση του ψυγείου μας από το προηγούμενο βράδυ αφού τα αφαιρέσουμε από την συσκευασία τους και τα σκεπάσουμε με μία μεμβράνη. Ενναλακτικά τα ξεπαγώνουμε σε θερμοκρασία δωματίου για 1 ώρα.
2. Αν θέλουμε να τα ψήσουμε σε ψησταριά με κάρβουνα, φροντίζουμε να έχουμε μέτρια φωτιά και όχι πολύ δυνατή. Η σχάρα θα πρέπει να είναι καθαρή και να την έχουμε λαδώσει ελαφρώς. Πατάμε ελαφρώς τα Βουβαλίσια μπιφτεκάκια και αφού τα λαδώσουμε ελαφρώς τα τοποθετούμε στη σχάρα. Θα χρειαστούν 6-7 λεπτά περίπου ψήσιμο από κάθε πλευρά. Μην τα γυρίσετε αν δεν ξεκολλάνε ακόμη από τη σχάρα.
3. Για να τα κρατήσετε “ζουμερά” τυλίξτε με αλουμινόχαρτο μέχρι να τα σερβίρετε.
Πατήστε για να δείτε που θα βρείτε το βουβαλίσιο μπιφτεκάκι με βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης
Παραδοσιακά Σουτζουκάκια με ελληνικό Βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης
Τα παραδοσιακά Βουβαλίσια Σουτζουκάκια ζυμώνονται από εκλεκτό κιμά, μυρωδικά, λαχανικά και βότανα. Συνδυάζουν την έντονη γεύση του Βουβαλίσιου κρέατος με την γλυκιά γεύση του χοιρινού και δίνουν ένα απολαυστικό γαστρονομικό αποτέλεσμα.
Ψήσιμο: Τα βουβαλίσια σουτζουκάκια ψήνονται ιδανικά στη σχάρα αλλά και στο φούρνο και στο τηγάνι.
Tips:
1. Ξεπαγώνουμε τα βουβαλίσια σουτζουκάκια στη συντήρηση του ψυγείου μας από το προηγούμενο βράδυ αφού τα αφαιρέσουμε από την συσκευασία τους και τα σκεπάσουμε με μία μεμβράνη. Ενναλακτικά τα ξεπαγώνουμε σε θερμοκρασία δωματίου για 1 ώρα.
2. Αν θέλουμε να τα ψήσουμε σε ψησταριά με κάρβουνα, φροντίζουμε να έχουμε μέτρια φωτιά και όχι πολύ δυνατή. Η σχάρα θα πρέπει να είναι καθαρή και να την έχουμε λαδώσει ελαφρώς. Τα λαδώνουμε ελαφρώς και τα τοποθετούμε στη σχάρα. Θα χρειαστούν 6-7 λεπτά περίπου ψήσιμο από κάθε πλευρά. Μην τα γυρίσετε αν δεν ξεκολλάνε ακόμη από τη σχάρα.
3. Για να τα κρατήσετε “ζουμερά” τυλίξτε με αλουμινόχαρτο μέχρι να τα σερβίρετε.
Πατήστε για να δείτε που θα βρείτε τα βουβαλίσια σουτζουκάκια με βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης
Burger από 100% ελληνικό Βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης
Ένα μοναδικό burger από 100% ελληνικό βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης που ξεχωρίζει για την μεστή γεύση ατόφιου βουβαλίσιου κρέατος σε συνδυασμό με την ήπια γεύση μπαχαρικών και μυρωδικών.
Ψήσιμο: Τα βουβαλίσια Burger ψήνονται ιδανικά σε πλατό αλλά και στη σχάρα αλλά, στο φούρνο και στο τηγάνι.
Tips:
1. Ξεπαγώνουμε τα 100% Βουβαλίσια Burger στη συντήρηση του ψυγείου μας από το προηγούμενο βράδυ αφού τα αφαιρέσουμε από την συσκευασία τους και τα σκεπάσουμε με μία μεμβράνη. Ενναλακτικά τα ξεπαγώνουμε σε θερμοκρασία δωματίου για 1 ώρα.
2. Αν θέλουμε να τα ψήσουμε σε ψησταριά με κάρβουνα, φροντίζουμε να έχουμε μέτρια φωτιά και όχι πολύ δυνατή. Η σχάρα θα πρέπει να είναι καθαρή και να την έχουμε λαδώσει ελαφρώς. Πατάμε ελαφρώς τα Βουβαλίσια Burger και αφού τα λαδώσουμε ελαφρώς τα τοποθετούμε στη σχάρα. Θα χρειαστούν 4-6 λεπτά περίπου ψήσιμο από κάθε πλευρά. Δεν θέλουμε να τα παραψήσουμε γιατί είναι φτιαγμένα από σχεδόν άπαχο κιμά. Μην τα γυρίσετε αν δεν ξεκολλάνε ακόμη από τη σχάρα.
3. Για να τα κρατήσετε “ζουμερά” τυλίξτε με αλουμινόχαρτο μέχρι να τα σερβίρετε. Αν πρόκειται να φτιάξετε burger τοποθετήστε τα αμέσως πάνω στο ψωμάκι από τη σχάρα, έτσι ώστε να βγάλουν τα “ζουμιά” τους εκεί και να το κάνουν μοναδικό.
Πατήστε για να δείτε που θα βρείτε τα 100% Βουβαλίσια Burger με 100% βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης
Κεμπάπ με ελληνικό Βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης
Τα παραδοσιακά Βουβαλίσια Κεμπάπ ζυμώνονται από εκλεκτό Βουβαλίσιο και πρόβειο κιμά, μυρωδικά, και βότανα που με παραδοσιακή ανατολίτικη συνταγή δημιουργούν ένα ξεχωριστό γευστικό αποτέλεσμα.
Ψήσιμο: Τα βουβαλίσια κεμπάπ ψήνονται ιδανικά στη σχάρα αλλά και στο φούρνο και στο τηγάνι.
Tips:
1. Ξεπαγώνουμε τα βουβαλίσια κεμπάπ στη συντήρηση του ψυγείου μας από το προηγούμενο βράδυ αφού τα αφαιρέσουμε από την συσκευασία τους και τα σκεπάσουμε με μία μεμβράνη. Ενναλακτικά τα ξεπαγώνουμε σε θερμοκρασία δωματίου για 1 ώρα.
2. Αν θέλουμε να τα ψήσουμε σε ψησταριά με κάρβουνα, φροντίζουμε να έχουμε μέτρια φωτιά και όχι πολύ δυνατή. Η σχάρα θα πρέπει να είναι καθαρή και να την έχουμε λαδώσει ελαφρώς. Ιδανικά μπορούμε να τα περάσουμε σε μεταλλικές σούβλες ή σουβλάκια από μπαμπού αφού τα πατήσουμε με την παλάμη μας για να απλώσουν πάνω στη σούβλα. Έτσι θα ψηθούν πιο γρήγορα και πιο ομοιόμορφα από όλες τις πλευρές αλλά και στο εσωτερικό τους. Θα χρειαστούν 6-7 λεπτά περίπου ψήσιμο από κάθε πλευρά. Αν τα ψήσετε χωρίς σούβλα μην τα γυρίσετε αν δεν ξεκολλάνε ακόμη από τη σχάρα.
3. Για να τα κρατήσετε “ζουμερά” τυλίξτε με αλουμινόχαρτο μέχρι να τα σερβίρετε.
Πατήστε για να δείτε που θα βρείτε τα Βουβαλίσια κεμπάπ με βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης
Βουβαλίσια Λουκάνικα με ελληνικό Βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης
Τα Βουβαλίσια λουκάνικα Μπόρας ξεχωρίζουν για την μοναδική τους γεύση και την εξαιρετική τους ποιότητα. Δοκιμάστε τα μοναδικά βουβαλίσια πικάντικα, βουβαλίσια ριγανάτα, βουβαλίσια καπνιστά, βουβαλίσια καπνιστά γεμιστά με mozzarela και τα 100% βουβαλίσια λουκάνικα.
Ψήσιμο: Τα βουβαλίσια λουκάνικα ψήνονται ιδανικά στη σχάρα αλλά και στο φούρνο και στο τηγάνι.
Tips:
1. Τα βουβαλίσια λουκάνικα Μπόρας ψήνονται ιδανικά στη σχάρα και καλό είναι να μην τα χαράξουμε για να κρατήσουν όλη τους τη νοστιμιά και να ψηθούν ομοιόμορφά.
2. Αν θέλουμε να τα ψήσουμε σε ψησταριά με κάρβουνα, φροντίζουμε να έχουμε μέτρια φωτιά και όχι πολύ δυνατή. Η σχάρα θα πρέπει να είναι καθαρή και να την έχουμε λαδώσει ελαφρώς. Τα ψήνουμε περίπου για 3 – 4 λεπτά από κάθε πλευρά χωρίς να τα τρυπάμε με πιρούνι αλλά τα γυρίζουμε με τσιμπίδα.
3. Για να τα κρατήσετε “ζουμερά” τυλίξτε με αλουμινόχαρτο μέχρι να τα σερβίρετε.