Δείτε όλα τα προϊόντα από Βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης και δώστε αξία στο menu του εστιατορίου σας…

Το βουβαλίσιο κρέας και τα προϊόντα του θα δώσουν στην επιχείρησή σας την ευκαιρία να αυξήσει την προστιθέμενη αξία των υπηρεσιών σας και θα δημιουργήσει μια κατηγορία στο menu σας που θα αποκτήσει φανατικούς φίλους. Το βουβαλίσιο κρέας είναι συνώνυμο του υγιεινού. Έχει την μικρότερη ποσότητα χοληστερόλης από όλα τα άλλα κρέατα και τον περισσότερο σίδηρο.
Το αποτέλεσμα θα είναι η σίγουρη αύξηση των πωλήσεών σας αλλά και η αναβάθμιση της κουζίνας σας είτε αφορά ένα μικρό ψητοπωλείο , είτε ένα gourmet εστιατόριο.

Η εταιρεία μας είναι μια αμιγώς Ελληνική και οικογενειακή επιχείρηση που για το ξεκίνημα της το 1987 βασίστηκε στην εμπειρία και την παράδοση της οικογένειας στον κτηνοτροφικό τομέα. Το 2001 η συνεχή μας προσπάθεια και έρευνα μας οδήγησε στην παραγωγή ενός ποιοτικού κρέατος από τα Βουβάλια της περιοχής, με υψηλή διατροφική αξία. Σήμερα η εταιρεία ΜΠΟΡΑΣ είναι leader στην παραγωγή, τυποποίηση και επεξεργασία του βουβαλίσιου κρέατος στην Ελλάδα.

Αντιπρόσωπος Κρήτης 


ΠΑΝΑΚΑΚΗΣ ΑΕ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ – ΕΜΠΟΡΙΟ – ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ Ά ΥΛΩΝ
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ – ΑΡΤΟΠΟΙΪΑΣ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

2ο χλμ Καρτερού – Ελιάς – 71500 Ηράκλειο Κρήτης

ΤΗΛ . 281 038 0494


Ελληνικό βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης

Black Buffalo meat

( σπάλα, ποντίκι, χτένι, )


Σπάλα : Βρίσκεται στον ώμο του ζώου. Είναι καλό κομμάτι κρέατος και από τα λιγότερο λιπαρά. Περιλαμβάνει το χτένι της σπάλας, που θεωρείται το καλύτερο και πιο μαλακό από τα άλλα κομμάτια κι έχει αρκετό κολλαγόνο. Επίσης, έχει το νουά της σπάλας και τα ποντίκια της σπάλας.

συσκευασία – συντήρηση για εστιατόρια

Μαγείρεμα: Τα κομμάτια αυτά μαγειρεύονται με ποικίλους τρόπους: μαγειρευτά κατσαρόλας, σε γάστρα, βραστό ή Sous-Vide.

Το βουβαλίσιο κρέας είναι πολύτιμο για τις διατροφικές του αξίες. Είναι το πιο υγιεινό από όλα τα άλλα κόκκινα κρέατα, είναι πλούσιο σε σίδηρο και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Η κατανάλωση του είναι ιδανική για γυναίκες την περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και για τα μικρά παιδιά, είναι επίσης ιδανικό για όσους έχουν πρόβλημα με την χοληστερίνη τους και αποφεύγουν το κόκκινο κρέας. Ιδανικό επίσης για ειδικές κατηγορίες ασθενών αλλά και αθλητές.

Το κρέας είναι 100% ελληνικό και προέλευσης από την λίμνη Κερκίνη και είμαστε η μοναδική εταιρεία που εφαρμόζει σύστημα ιχνηλασιμότηταςvouvali-diatrofikes


Πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας.


mprizola_1

Ελληνική Βουβαλίσια Σπαλομπριζόλα

Black Buffalo Striploin


Σπαλομπριζόλες: Είναι τα 4-5 πρώτα πλευρά της ράχης. Ευγενές κομμάτι κρέατος, ιδανικό για ψήσιμο στη σχάρα ή σε αντικολλητικό τηγάνι.

 

 

συσκευασία – συντήρηση για εστιατόρια

mprizola samples

Ψήσιμο:
Medium: Σκούρο καφέ χρώμα στο εξωτερικό του κρέατος και στο κέντρο ανοιχτό ροζ στους 63°C.
Medium Well: Το κέντρο του κρέατος φτάνει στους 68°C και υπάρχει μια ευδιάκριτη διχρωμία, με το εξωτερικό σκούρο και το κέντρο του ανοιχτό ροζ.


Πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας.


fileto

Ελληνικό Βουβαλίσιο Φιλέτο Κερκίνης

Black BuffaloTender Loin


Φιλέτο: Το πλέον εκλεκτό, άπαχο και ακριβό μέρος του ζώου. Βρίσκεται από τη μέσα πλευρά της σπονδυλικής στήλης και ξεκινά από τα νεφρά.

συσκευασία – συντήρηση για εστιατόρια

Ψήσιμο:
Κόβεται σε φέτες για ψήσιμο στη σχάρα ή σε αντικολλητικό τηγάνι. Μπορεί όμως να μαγερευτεί και ολόκληρο στο φούρνο.
Ψήσιμο: Blue ή Blue rare: Το κρέας έχει περάσει από δυνατό τηγάνι, αλλά το εσωτερικό του είναι ακόμη σχεδόν κρύο και ουσιαστικά ωμό.
Rare: To εξωτερικό του κρέατος έχει γκρίζο προς καφετί χρώμα και το εσωτερικό του είναι κόκκινο με αρκετά υγρά και λίγο ζεστό. Η θερμοκρασία στο κέντρο του κρέατος δεν ξεπερνά τους 50°C–52°C.


Πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας.


kontra fileto

Ελληνική Βουβαλίσια Μπριζόλα Κερκίνης –  Κόντρα Φιλέτο

Black Buffalo Sirloin Steak


Κόντρα: Μαζί με το φιλέτο αποτελούν το πίσω μέρος της ράχης. Ξεκινά από το κιλότο και φτάνει μέχρι εκεί όπου σταματούν οι μπριζόλες. Εκλεκτό κομμάτι κρέατος, από τα πιο ακριβά, ιδιαίτερα τρυφερό. Κόβεται σε λεπτές φέτες για ψήσιμο στη σχάρα ή στο τηγάνι, tagliata.

συσκευασία – συντήρηση για εστιατόρια

Ψήσιμο:
Ψήσιμο: Blue ή Blue rare: Το κρέας έχει περάσει από δυνατό τηγάνι, αλλά το εσωτερικό του είναι ακόμη σχεδόν κρύο και ουσιαστικά ωμό.
Rare: To εξωτερικό του κρέατος έχει γκρίζο προς καφετί χρώμα και το εσωτερικό του είναι κόκκινο με αρκετά υγρά και λίγο ζεστό. Η θερμοκρασία στο κέντρο του κρέατος δεν ξεπερνά τους 50°C–52°C.


Πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας.


laimos

Ελληνικός Βουβαλίσιος Λαιμός Κερκίνης

Black Buffalo Chuk Eye Roll


Λαιμός: είναι το τμήμα που παίρνουμε από την περιοχή του αυχένα και προκύπτει με τομή που γίνεται μεταξύ του τελευταίου αυχενικού και πρώτου θωρακικού σπονδύλου και αποτελεί ένα ενιαίο τεμάχιο. Είναι κατάλληλος για ψητά φούρνου, κοκκινιστά και βραστά.

συσκευασία – συντήρηση για εστιατόρια

Ψήσιμο:
Είναι κατάλληλος για ψητά φούρνου, κοκκινιστά και βραστά  ή Sous-Vide.


Πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας.


souvlaki 1

Ελληνικό Βουβαλίσιο Κρέας Κερκίνης για σουβλάκι (κιλότο)

Black Buffalo Meat Skewer


Κιλότο: Το τμήμα της λεκάνης χωρίς τα οστά, περιλαμβάνει τον τελευταίο σπόνδυλο της ράχης, φιλετάρεται και με την κατάλληλη  επεξεργασία και την προσθήκη μαρινάδας με ελαιόλαδο γίνεται ιδανικό για την παρασκευή του και το ψήσιμο σε μεταλλική ή ξύλινη σούβλα. Διατίθεται κατεψυγμένο, σε μικρά τεμάχια κρέατος σε συσκευασία 1 κιλού.

συσκευασία – συντήρηση για εστιατόρια

Ψήσιμο: Medium: Σκούρο καφέ χρώμα στο εξωτερικό του κρέατος και στο κέντρο ανοιχτό ροζ στους 63°C. Medium Well: Το κέντρο του κρέατος φτάνει στους 68°C και υπάρχει μια ευδιάκριτη διχρωμία, με το εξωτερικό σκούρο και το κέντρο του ανοιχτό ροζ.


Πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας.


Ελληνικός βουβαλίσιος κιμάς Μπόρας

 

kimas

Ελληνικό Βουβαλίσιο Κιμάς Κερκίνης

Black Buffalo Mincemeat


Κιμάς: Φρεσκοκατεψυγμένος κιμάς από εκλεκτά κομμάτια βουβαλίσιου κρέατος σε συσκευασία 600gr -1000gr

συσκευασία – συντήρηση


Πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας.


burger

100% Ελληνικό Βουβαλίσιο Burger Κερκίνης

100% Black Buffalo Burger


Burger: Φτιάχνεται από 100% βουβαλίσιο κρέας μαζί με αρωματικά βότανα της ελληνικής γης.  Ψήνεται ιδανικά σε πλατό ή τηγάνι αλλά και σε σχάρα.

συσκευασία – συντήρηση για εστιατόρια

Ψήσιμο: Medium: Σκούρο καφέ χρώμα στο εξωτερικό του κρέατος και στο κέντρο ανοιχτό ροζ στους 63°C.
Medium Well: Το κέντρο του κρέατος φτάνει στους 68°C και υπάρχει μια ευδιάκριτη διχρωμία, με το εξωτερικό σκούρο και το κέντρο του ανοιχτό ροζ.


Πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας.


soutzoukakia

Σουτζουκάκια με Βουβαλίσιο & Χοιρινό κρέας Κερκίνης


Σουτζουκάκι: Φτιάχνεται από ελληνικό βουβαλίσιο κρέας και  χοιρινό κρέας από την φάρμα μας και μαζί με αρωματικά βότανα και μπαχαρικά της ελληνικής γης δημιουργεί ένα ξεχωριστό προϊόν.  Ψήνεται σε πλατό και φυσικά σε σχάρα.

συσκευασία – συντήρηση για εστιατόρια

Ψήσιμο: Well done: Η θερμοκρασία έχει φτάσει στους 73°C και δεν υπάρχει έντονη διχρωμία ανάμεσα στο κέντρο και στο εσωτερικό του.


Πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας.


 

burger 2

Μπιφτέκι με Βουβαλίσιο & Χοιρινό κρέας Κερκίνης


Μπιφτέκι: Φτιάχνεται από ελληνικό βουβαλίσιο κρέας και με ελληνικό χοιρινό κρέας από την φάρμα μας και μαζί με αρωματικά βότανα και λαχανικά της ελληνικής γης δημιουργεί ένα ξεχωριστό προϊόν.  Ψήνεται ιδανικά σε πλατό ή τηγάνι αλλά και σε σχάρα.

συσκευασία – συντήρηση για εστιατόρια

Ψήσιμο: Well done: Η θερμοκρασία έχει φτάσει στους 73°C και δεν υπάρχει έντονη διχρωμία ανάμεσα στο κέντρο και στο εσωτερικό του.


Πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας.


kebab

Κεμπάπ με Βουβαλίσιο & Πρόβειο κρέας Κερκίνης


Κεμπάπ: Φτιάχνεται από ελληνικό βουβαλίσιο και πρόβειο κρέας με παραδοσιακή πολίτικη συνταγή.  Ψήνεται ιδανικά στη σχάρα με κάρβουνα.

συσκευασία – συντήρηση για εστιατόρια

Ψήσιμο: Well done: Η θερμοκρασία έχει φτάσει στους 73°C και δεν υπάρχει έντονη διχρωμία ανάμεσα στο κέντρο και στο εσωτερικό του.


Πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας.


 

sausage

Παραδοσιακό Λουκάνικο με Βουβαλίσιο & Χοιρινό κρέας Κερκίνης


Λουκάνικο: Φτιάχνεται από ελληνικό βουβαλίσιο κρέας και  χοιρινό κρέας από την φάρμα μας και μαζί με αρωματικά βότανα και μπαχαρικά της ελληνικής γης δημιουργεί ένα ξεχωριστό προϊόν.  Ψήνεται σε πλατό και φυσικά σε σχάρα.

συσκευασία – συντήρηση για εστιατόρια

Ψήσιμο: Για καλύτερο αποτέλεσμα μην χαράζετε ή κόβετε το προϊόν πριν το ψήσιμο.


Πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας.


 Λουκάνικα θερμικής επεξεργασίας με ελληνικό Βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης

motsarela sausageΚαπνιστά Λουκάνικα με ελληνικό Βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης γεμιστά με mozzarella

Τα νέα καπνιστά λουκάνικα ΜΠΟΡΑΣ συνδυάζουν το μοναδικό βουβαλίσιο κρέας με την ξεχωριστή γλυκιά γεύση του χοιρινού και με φυσικό κάπνισμα σε ξύλο οξιάς, δημιουργούν μια τέλεια γαστρονομική πρόταση… που δεν τελειώνει εδώ… Προσθέσαμε mozzarella και δημιουργήσαμε το «απόλυτο» λουκάνικο….


*πατήστε στο πεδίο που θέλετε για μεγέθυνσηmozzarela

kapnisto new-3

Καπνιστά Λουκάνικα με ελληνικό Βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης

Τα Βουβαλίσια καπνιστά λουκάνικα Μπόρας είναι φτιαγμένα με εκλεκτό βουβαλίσιο και χοιρινό κρέας από την φάρμα μας και με παραδοσιακή συνταγή που συγκρατεί μέσα της όλο το άρωμα και την γεύση των βοτάνων της Ελληνικής γης. Καπνίζονται φυσικά σε ξύλο οξυάς.


*πατήστε στο πεδίο που θέλετε για μεγέθυνσηkapnista 2

pikantika_photo

Πικάντικα Λουκάνικα με ελληνικό Βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης

Τα Βουβαλίσια πικάντικα λουκάνικα Μπόρας είναι φτιαγμένα με εκλεκτό βουβαλίσιο και χοιρινό κρέας από την φάρμα μας και με παραδοσιακή συνταγή που συγκρατεί μέσα της όλο το άρωμα και την γεύση των βοτάνων της Ελληνικής γης. Είναι ελαφρώς πικάντικα και χαρακτηρίζονται από το άρωμα της καπνιστής πάπρικας.


*πατήστε στο πεδίο που θέλετε για μεγέθυνσηpikantika 1

riganata 3 Ριγανάτα Λουκάνικα με ελληνικό Βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης

Τα Βουβαλίσια ριγανάτα λουκάνικα Μπόρας είναι φτιαγμένα με εκλεκτό βουβαλίσιο και χοιρινό κρέας από την φάρμα μας και με παραδοσιακή συνταγή που συγκρατεί μέσα της όλο το άρωμα και την γεύση των βοτάνων της Ελληνικής γης.


*πατήστε στο πεδίο που θέλετε για μεγέθυνσηriganata 2

Πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας.


kavourmas bigΠαραδοσιακός Καβουρμάς με Ελληνικό Βουβαλίσιο Κρέας Κερκίνης

Ο καβουρμάς μας παρασκευάζεται με βάση μια παλιά μικρασιάτικη συνταγή. Το κρέας ψιλοκόβεται και βράζεται για 3-4 ώρες με αρωματικά βότανα της ελληνικής γης. Τέλος, κλείνεται αεροστεγώς και διατηρείται ως την ημερομηνία λήξεως. Ο καβουρμάς μας είναι προϊόν πατενταρισμένο και έχει εξασφαλίσει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον Ζέλιο Μπόρα από τον Ο.Β.Ι. ( Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας )


*πατήστε στο πεδίο που θέλετε για μεγέθυνσηkavourmas

kavourmas 2


mprizolaΚαπνιστή Βουβαλίσια Μπριζόλα Κερκίνης

Ένα από τα καλύτερα κομμάτια βουβαλίσιου κρέατος, η κόντρα μπριζόλα, καπνίζεται σε φυσικό ξύλο οξιάς και σε συνδυασμό με αρωματικά βότανα της περιοχής μας δημιουργεί ένα μοναδικό προϊόν. Έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε σίδηρο και πολύ χαμηλά λιπαρά….


*πατήστε στο πεδίο που θέλετε για μεγέθυνσηmprizola

Πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας.


ή επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 23270 31109 για να σας ενημερώσουμε και να σας στείλουμε τον πλήρη κατάλογό μας.