Βουβαλίσιος καβουρμάς με Ελληνικό Βουβαλίσιο Κρέας Κερκίνης – Βουβαλίσια αλλαντικά
Ο καβουρμάς μας παρασκευάζεται με βάση μια παλιά μικρασιάτικη συνταγή. Το κρέας ψιλοκόβεται και βράζεται για 3-4 ώρες με αρωματικά βότανα της ελληνικής γης. Τέλος, κλείνεται αεροστεγώς και διατηρείται ως την ημερομηνία λήξεως. Ο καβουρμάς μας είναι προϊόν πατενταρισμένο και έχει εξασφαλίσει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον Ζέλιο Μπόρα από τον Ο.Β.Ι. ( Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας )
Αν είστε ιδιώτης πατήστε εδώ για να δείτε που θα βρείτε τα προϊόντα μας
Αν είστε επαγγελματίας. Πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας. Ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα μας για εστιατόρια και delicatessen