Βουβαλίσιος καβουρμάς με Ελληνικό Βουβαλίσιο Κρέας Κερκίνης – Βουβαλίσια αλλαντικά

Ο καβουρμάς μας παρασκευάζεται με βάση μια παλιά μικρασιάτικη συνταγή. Το κρέας ψιλοκόβεται και βράζεται για 3-4 ώρες με αρωματικά βότανα της ελληνικής γης. Τέλος, κλείνεται αεροστεγώς και διατηρείται ως την ημερομηνία λήξεως. Ο καβουρμάς μας είναι προϊόν πατενταρισμένο και έχει εξασφαλίσει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον Ζέλιο Μπόρα από τον Ο.Β.Ι. ( Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας )


 



Αν είστε ιδιώτης πατήστε εδώ για να δείτε που θα βρείτε τα προϊόντα μας

lista-button


Αν είστε επαγγελματίας. Πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας. Ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα μας για εστιατόρια και delicatessen

vouvalia big box