Ελληνικός Βουβαλίσιος κιμάς Μπόρας,


Σας προσφέρουμε Ελληνικό Βουβαλίσιο κιμά σε νέα ασφαλή συσκευασία από 100% ελληνικό Βουβαλίσιο κρέας Μπόρας.

Ο βουβαλίσιος κιμάς κιμάς Μπόρας  φτιάχνεται από επιλεγμένο ελληνικό βουβαλίσιο κρέας Μπόρας. Το βουβαλίσιο κρέας είναι πολύτιμο για τις διατροφικές του αξίες. Είναι το πιο υγιεινό από όλα τα άλλα κόκκινα κρέατα, είναι πλούσιο σε σίδηρο και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Η κατανάλωση του είναι ιδανική για γυναίκες την περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και για τα μικρά παιδιά, είναι επίσης ιδανικό για όσους έχουν πρόβλημα με την χοληστερίνη τους και αποφεύγουν το κόκκινο κρέας. Ιδανικό επίσης για ειδικές κατηγορίες ασθενών αλλά και αθλητές.

Το κρέας είναι 100% ελληνικό και προέλευσης από την λίμνη Κερκίνη και είμαστε η μοναδική εταιρεία που εφαρμόζει σύστημα ιχνηλασιμότητας.

πως το μαγειρεύουμε?


Ο Βουβαλίσιος κιμάς ΜΠΟΡΑΣ μαγειρεύεται όπως και ο μοσχαρίσιος. Μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας μοναδικά burger. Η μοναδική γεύση του Βουβαλίσιου κιμά αλλά και διατροφική του αξία σε σίδηρο και πρωτεϊνη θα κάνουν οποιοδήποτε φαγητό σας, μοναδικά υγιεινό και θρεπτικό.

πως το συντηρούμε?


Θα βρείτε το Βουβαλίσιο κιμά ΜΠΟΡΑ κατεψυγμένο σε νέα ασφαλή συσκευασία 600gr ή 1 κιλού που εξασφαλίζει την ποιότητα και την διατροφική του αξία. Αναζητήστε το σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Συντηρείται στη κατάψυξη και έχει διάρκεια ζωής 1 χρόνο.


Πατήστε για να δείτε που θα βρείτε το κιμά από ελληνικό Βουβαλίσιο κρέας Μπόρας

lista-button


Αν είστε επαγγελματίας πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας και να σας στείλουμε τιμοκατάλογο.

button-300x60