Τα βουβάλια πηγαίνουν στη Ρόδο…


Τα βουβάλια… θα βρίσκονται στη Ρόδο την Πέμπτη 29 Μαρτίου όπου η Caterplus και οι συνεργάτες της σας προσκαλούν σε μια ημέρα αφιερωμένη στη γεύση. Το “Road Show 2018″ απευθύνετε σε ChefsPastry ChefsBakers & Bartenders. Θα παρουσιαστούν νέες τάσεις, γεύσεις και ιδέες προσαρμοσμένες από όλους εμάς ειδικά γα εσάς. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε αλλά και να δοκιμάσετε από κοντά όλες τις νέες κοπές αλλά και τα καινούργια μας προϊόντα από ελληνικό βουβαλίσιο κρέας.  
 
29/03/2018 από τις 12 μ.μ. έως τις 8 μ.μ. στην Αίθουσα Βεργίνα 
(Έναντι Esperos PalaceΦαληράκι). 

Το βουβαλίσιο κρέας είναι πολύτιμο για τις διατροφικές του αξίες. Είναι το πιο υγιεινό από όλα τα άλλα κόκκινα κρέατα, είναι πλούσιο σε σίδηρο και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Η κατανάλωση του είναι ιδανική για γυναίκες την περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και για τα μικρά παιδιά, είναι επίσης ιδανικό για όσους έχουν πρόβλημα με την χοληστερίνη τους και αποφεύγουν το κόκκινο κρέας. Ιδανικό επίσης για ειδικές κατηγορίες ασθενών αλλά και αθλητές.

Το κρέας είναι 100% ελληνικό και προέλευσης από την λίμνη Κερκίνη και είμαστε η μοναδική εταιρεία που εφαρμόζει σύστημα ιχνηλασιμότηταςvouvali-diatrofikesvouvalia big box

steak_1