Καπνιστό Βουβαλίσιο Μπούτι Κερκίνης σε Φέτες


Εξαιρετική σε γεύση και σε υφή το καπνιστό Βουβαλίσιο Μπούτι Μπόρας καπνίζεται με φυσικό ξύλο οξιάς και εμπλουτίζεται με φρέσκα βότανα και μυρωδικά για να σας χαρίσει στο τέλος ένα συναρπαστικό γαστριμαργικό ταξίδι. Έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε σίδηρο και πολύ χαμηλά λιπαρά μόλις 1,1g ανά 100γρ. και υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες!!! Φυσικά…ΜΠΟΡΑΣ!! Θα βρείτε αυτό το μοναδικό αλλαντικό και σε νέα ασφαλή συσκευασία με φρεσκοκομμένες φέτες για να το απολαμβάνετε πάντα φρέσκο και στη ποσότητα που χρειάζεστε!!!

Sandwich με καπνιστό βουβαλίσιο μπούτι και spread φέτας


Φτιάξαμε ένα τραγανό και πολύ νόστιμο sandwich με ελληνικό Βουβαλίσιο Μπούτι Κερκίνης…με μόνο 1,1% λιπαρά και μοναδική γεύση… Ο συνδυασμός του με το spread φέτας και τη ντοματούλα μέσα σε τραγανό κουλούρι, δημιουργεί μια “έκρηξη” γεύσης… Φυσικά… ΜΠΟΡΑΣ!!!Προετοιμασία για τo spread φέτας: Για να φτιάξουμε το spread φέτας η διαδικασία είναι πολύ απλή. Στο multi προσθέτουμε την φέτα, μία κουταλιά γιαούρτι στραγγιστό, λίγη φρέσκια ρίγανη, 1κγ.ελαιόλαδο και τέλος λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Φτιάχνουμε το sandwich: Επιλέγουμε ένα τραγανό κουλούρι το οποίο κόβουμε με προσοχή στην μέση. Στην συνέχεια αλείφουμε το ένα κομμάτι με το spread φέτας και από πάνω τοποθετούμε ένα φύλο από μαρούλι. Μετά προσθέτουμε 2 φέτες από βουβαλίσιο καπνιστό μπούτι Μπόρας και στο τέλος 2 φέτες από μικρή ντομάτα.

Κάθε δαγκωνιά είναι μια μικρή «ένεση» ενέργειας και γεύσης… καλή απόλαυση…


Αν θέλετε να δείτε όλα τα Βουβαλίσια αλλαντικά σε φέτες πατήστε εδώ


Αν είστε ιδιώτης πατήστε εδώ για να δείτε που θα βρείτε τα προϊόντα μας

lista-button


Αν είστε επαγγελματίας. Πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας. Ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα μας για εστιατόρια και delicatessen


Δες και τα μοναδικά μας προϊόντα από ελληνικό χοιρινό κρέας της Φάρμας μας στην Λίμνη Κερκίνη


Πάτησε εδώ για να δεις όλα τα προϊόντα από ελληνικό χοιρινό


 

Print Friendly, PDF & Email