βουβαλίσιος καβουρμάς, βουβαλίσιο κρέας, βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης

sandwich με βουβαλίσιο καβουρμά, καραμελωμένα κρεμμύδια, πίκλες και chili sauce


βουβαλίσιος καβουρμάς, βουβαλίσιο κρέας, βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης

Βουβαλίσιος Καβουρμάς. Υγιεινός, πολύτιμος και ελληνικός…. Μια μοναδική γευστική πρόταση από την εταιρεία “ΜΠΟΡΑΣ” που “ανακάλυψε” και καθιέρωσε την διατροφική αξία του Βουβαλίσιου κρέατος το 2000. Ο καβουρμάς “ΜΠΟΡΑΣ” είναι ο αυθεντικός βουβαλίσιος καβουρμάς με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Ξεχωρίζει για την μοναδική του γεύση αλλά και τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής του. 

Προετοιμασία: Σε ένα τηγάνι προθερμασμένο ρίχνουμε μαζί 1κσ. ελαιόλαδο και ένα κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες, αλατίζουμε και σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά σκεπασμένο με καπάκι για 20 λεπτά περίπου. Ανοίγουμε το καπάκι δυναμώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε 1κσ. BBQ sauce με μέλι. Ανακατεύουμε για 5 λεπτά αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε τα κρεμμύδια με τη sauce να ξεκουραστούν αφού πρώτα σκεπάσουμε το σκεύος. Μετά από 15 λεπτά ξαναβάζουμε το σκεύος σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε 100 γρ. περίπου Βουβαλίσιο Καβουρμά Μπόρα σε κομματάκια (ποσότητα για 2 ψωμάκια).  Ανακατεύουμε για 5 λεπτά περίπου και αρχίζουμε να φτιάχνουμε το sandwich.  

Φτιάχνουμε το sandwich: Επιλέγουμε ένα μαλακό στρόγγυλο ψωμάκι ( για burger) και το κόβουμε προσεκτικά στη μέσηΠροσθέτουμε τις πίκλες (αγγουράκια) κομμένες σε ψιλές φέτες. Από επάνω με ένα κουτάλι προσθέτουμε τον Βουβαλίσιο Καβουρμά Μπόρας με τα καραμελωμένα κρεμμύδια και αν θέλουμε προσθέτουμε και λίγη chili sauce για πιο πικάντικη γεύση. Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες τις οποίες μπορούμε να βάλουμε μερικές και στο sandwich. Μια τόσο πρωτότυπη πρόταση που θα σας ενθουσιάσει…  Έχουμε ένα χορταστικό sandwich γεμάτο με πρωτεϊνη και σίδηρο… με ξεχωριστή διατροφική αξία όπως μπορείτε να διαβάσετε εδώ…


*η θρεπτική αξία αναφέρεται στον Βουβαλίσιο Καβουρμά


sidiiros

*χωρίς τις τηγανητές πατάτες

Πατήστε για να δείτε που θα βρείτε το βουβαλίσιο καβουρμά με βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης

lista-button


 

Αν είστε επαγγελματίας πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας. Ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας.

 


βουβαλίσιος καβουρμάς, βουβαλίσιο κρέας, βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης