Βουβαλίσιο σαλάμι Μπόρας

ένα υγιεινό sandwich με καπνιστό βουβαλίσιο σαλάμι, ντομάτα, μαρούλι, αυγό και λάδι βασιλικού


Βουβαλίσιο σαλάμι Μπόρας

Εξαιρετικό σε γεύση και σε υφή το βουβαλίσιο σαλάμι και το ημίξηρο σαλαμάκι Μπόρας. Καπνίζεται με φυσικό ξύλο οξιάς και εμπλουτίζεται με φρέσκα βότανα και μυρωδικά για να σας χαρίσει στο τέλος ένα συναρπαστικό γαστριμαργικό ταξίδι.

Προετοιμασία για το λάδι βασιλικού: Στο multi ρίχνουμε το ελαιόλαδο μαζί με το βασιλικό και λίγο αλάτι. Χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα και στη συνέχεια σουρώνουμε ( σε ένα σουρωτήρι για τσάι ) πιέζοντας το μίγμα για να μείνει μόνο το λάδι. 

 Φτιάχνουμε το sandwich: Επιλέγουμε μια μπαγκέτα ολικής και την κόβουμε περίπου στη μέση. Στην βάση της προσθέτουμε λίγο λάδι βασιλικού και το μαρούλι. Προσθέτουμε το Βουβαλίσιο σαλάμι Μπόρας σε λεπτές φέτες (περίπου 5 ~ 50γρ.) και από επάνω βάζουμε 3 φέτες ντομάτας , λεπτοκομμένο αγγουράκι και το βραστό αυγό σε φέτες (περίπου 3). Διαλέξαμε να μην βάλουμε τυρί για να κάνουμε το sandwich μας πιο υγιεινό και με λιγότερες θερμίδες…. Έχουμε ένα χορταστικό sandwich γεμάτο με πρωτεϊνη… με ξεχωριστή διατροφική αξία όπως μπορείτε να διαβάσετε εδώ..


*η θρεπτική αξία αναφέρεται στο Σαλάμι


thermides-salam_1


Πατήστε για να δείτε που θα βρείτε το βουβαλίσιο σαλάμι Μπόρας

lista-button


Πατήστε για να δείτε όλα τα αλλαντικά με βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης


 

Βουβαλίσιο σαλάμι Μπόρας


Πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας. Ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας.


Το κρέας είναι 100% ελληνικό και προέλευσης από την λίμνη Κερκίνη και είμαστε η μοναδική εταιρεία που εφαρμόζει σύστημα ιχνηλασιμότητας