Λουκάνικο με ελληνικό Βουβαλίσιο κρέας Μπόρας

Βουβαλίσιο Λουκάνικο με ελληνικό βουβαλίσιο κρέας Μπόρας … με παραδοσιακή συνταγή, ένα και μοναδικό!!!

με ελληνικό βουβαλίσιο και χοιρινό κρέας

Δοκιμάστε σήμερα το Βουβαλίσιο Λουκάνικο Μπόρας.Το βουβαλίσιο κρέας και τα προϊόντα του θα δώσουν στην επιχείρησή σας την ευκαιρία να αυξήσει την προστιθέμενη αξία των υπηρεσιών σας και θα δημιουργήσει μια κατηγορία στο menu σας που θα αποκτήσει φανατικούς φίλους. Το βουβαλίσιο κρέας είναι συνώνυμο του υγιεινού. Έχει την μικρότερη ποσότητα χοληστερόλης από όλα τα άλλα κρέατα και τον περισσότερο σίδηρο.

Το αποτέλεσμα θα είναι η σίγουρη αύξηση των πωλήσεών σας αλλά και η αναβάθμιση της κουζίνας σας είτε αφορά ένα μικρό ψητοπωλείο , είτε ένα gourmet εστιατόριο. Σήμερα η εταιρεία ΜΠΟΡΑΣ είναι leader στην παραγωγή, τυποποίηση και επεξεργασία του βουβαλίσιου κρέατος στην Ελλάδα με συνεχή ανάπτυξη και επενδύσεις στον τομέα της κτηνοτροφίας αλλά και της επεξεργασίας μόνο ελληνικού κρέατος !!!


 

 

Παραδοσιακό Λουκάνικο με Βουβαλίσιο & Χοιρινό κρέας


Λουκάνικο: Φτιάχνεται από ελληνικό βουβαλίσιο κρέας και  χοιρινό κρέας από την φάρμα μας και μαζί με αρωματικά βότανα και μπαχαρικά της ελληνικής γης δημιουργεί ένα ξεχωριστό προϊόν.  Ψήνεται σε πλατό και φυσικά σε σχάρα.

 

συσκευασία – συντήρηση

 

 

Ψήσιμο: Well done: Η θερμοκρασία έχει φτάσει στους 73°C και δεν υπάρχει έντονη διχρωμία ανάμεσα στο κέντρο και στο εσωτερικό του.


vouvalia big box

Πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας.

button-300x60

ή επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 23270 31109 για να σας ενημερώσουμε και να σας στείλουμε τον πλήρη κατάλογό μας.

 


δείτε παρακάτω όλα τα προϊόντα από ελληνικό Βουβαλίσιο Κρέας


 

Ελληνικό βουβαλίσιο κρέας

Black Buffalo meat

( σπάλα, ποντίκι, χτένι )


συσκευασία – συντήρηση


Μαγείρεμα: Τα κομμάτια αυτά μαγειρεύονται με ποικίλους τρόπους: μαγειρευτά κατσαρόλας, σε γάστρα, βραστό ή Sous-Vide.

Το βουβαλίσιο κρέας είναι πολύτιμο για τις διατροφικές του αξίες. Είναι το πιο υγιεινό από όλα τα άλλα κόκκινα κρέατα, είναι πλούσιο σε σίδηρο και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Η κατανάλωση του είναι ιδανική για γυναίκες την περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και για τα μικρά παιδιά, είναι επίσης ιδανικό για όσους έχουν πρόβλημα με την χοληστερίνη τους και αποφεύγουν το κόκκινο κρέας. Ιδανικό επίσης για ειδικές κατηγορίες ασθενών αλλά και αθλητές.Το κρέας είναι 100% ελληνικό και προέλευσης από την λίμνη Κερκίνη και είμαστε η μοναδική εταιρεία που εφαρμόζει σύστημα ιχνηλασιμότηταςvouvali-diatrofikes


kimas

Ελληνικό Βουβαλίσιο Κιμάς άπαχος ή λάπα


Κιμάς: Φρεσκοκατεψυγμένος κιμάς από εκλεκτά κομμάτια βουβαλίσιου κρέατος σε συσκευασία 1 κιλού.

συσκευασία – συντήρηση


burger

100% Ελληνικό Βουβαλίσιο Burger

100% Black Buffalo Burger


Burger: Φτιάχνεται από 100% βουβαλίσιο κρέας μαζί με αρωματικά βότανα της ελληνικής γης.  Ψήνεται ιδανικά σε πλατό ή τηγάνι αλλά και σε σχάρα.

συσκευασία – συντήρηση

Ψήσιμο: Medium: Σκούρο καφέ χρώμα στο εξωτερικό του κρέατος και στο κέντρο ανοιχτό ροζ στους 63°C.
Medium Well: Το κέντρο του κρέατος φτάνει στους 68°C και υπάρχει μια ευδιάκριτη διχρωμία, με το εξωτερικό σκούρο και το κέντρο του ανοιχτό ροζ.


soutzoukakia

Σουτζουκάκια με Βουβαλίσιο & Χοιρινό κρέας


Σουτζουκάκι: Φτιάχνεται από ελληνικό βουβαλίσιο κρέας και  χοιρινό κρέας από την φάρμα μας και μαζί με αρωματικά βότανα και μπαχαρικά της ελληνικής γης δημιουργεί ένα ξεχωριστό προϊόν.  Ψήνεται σε πλατό και φυσικά σε σχάρα.

συσκευασία – συντήρηση

Ψήσιμο: Well done: Η θερμοκρασία έχει φτάσει στους 73°C και δεν υπάρχει έντονη διχρωμία ανάμεσα στο κέντρο και στο εσωτερικό του.


Βουβαλίσια αφράτα κεμπάπ


Από εκλεκτό βουβαλίσιο και πρόβειο κρέας φτιάχνουμε μοναδικά αφράτα κεμπάπ με μια παλιά παραδοσιακή συνταγή… Ένα προϊόν που θα ενθουσιάσει τους πελάτες σας και θα ξεχωρίσει στον κατάλογό σας… με την μοναδική γεύση και ποιότητα του ελληνικού βουβαλίσιου κρέατος Μπόρας. 

συσκευασία – συντήρηση

Ψήσιμο: Well done: Η θερμοκρασία έχει φτάσει στους 73°C και δεν υπάρχει έντονη διχρωμία ανάμεσα στο κέντρο και στο εσωτερικό του.


burger 2

 

Μπιφτέκι με Βουβαλίσιο & Χοιρινό κρέας


Μπιφτέκι: Φτιάχνεται από ελληνικό βουβαλίσιο κρέας και με ελληνικό χοιρινό κρέας από την φάρμα μας και μαζί με αρωματικά βότανα και λαχανικά της ελληνικής γης δημιουργεί ένα ξεχωριστό προϊόν.  Ψήνεται ιδανικά σε πλατό ή τηγάνι αλλά και σε σχάρα.

συσκευασία – συντήρηση

Ψήσιμο: Well done: Η θερμοκρασία έχει φτάσει στους 73°C και δεν υπάρχει έντονη διχρωμία ανάμεσα στο κέντρο και στο εσωτερικό του.


Ελληνική Βουβαλίσια Σπαλομπριζόλα

Black Buffalo Striploin


Σπαλομπριζόλες: Είναι τα 4-5 πρώτα πλευρά της ράχης. Ευγενές κομμάτι κρέατος, ιδανικό για ψήσιμο στη σχάρα ή σε αντικολλητικό τηγάνι.

συσκευασία – συντήρηση

mprizola samples

Ψήσιμο:
Medium: Σκούρο καφέ χρώμα στο εξωτερικό του κρέατος και στο κέντρο ανοιχτό ροζ στους 63°C.
Medium Well: Το κέντρο του κρέατος φτάνει στους 68°C και υπάρχει μια ευδιάκριτη διχρωμία, με το εξωτερικό σκούρο και το κέντρο του ανοιχτό ροζ.


fileto

Ελληνικό Βουβαλίσιο Φιλέτο

Black BuffaloTender Loin


Φιλέτο: Το πλέον εκλεκτό, άπαχο και ακριβό μέρος του ζώου. Βρίσκεται από τη μέσα πλευρά της σπονδυλικής στήλης και ξεκινά από τα νεφρά.

συσκευασία – συντήρηση

Ψήσιμο:
Κόβεται σε φέτες για ψήσιμο στη σχάρα ή σε αντικολλητικό τηγάνι. Μπορεί όμως να μαγερευτεί και ολόκληρο στο φούρνο.
Ψήσιμο: Blue ή Blue rare: Το κρέας έχει περάσει από δυνατό τηγάνι, αλλά το εσωτερικό του είναι ακόμη σχεδόν κρύο και ουσιαστικά ωμό.
Rare: To εξωτερικό του κρέατος έχει γκρίζο προς καφετί χρώμα και το εσωτερικό του είναι κόκκινο με αρκετά υγρά και λίγο ζεστό. Η θερμοκρασία στο κέντρο του κρέατος δεν ξεπερνά τους 50°C–52°C.


kontra fileto


Ελληνική Βουβαλίσια Μπριζόλα Κόντρα Φιλέτο

Black Buffalo Sirloin Steak


Κόντρα: Μαζί με το φιλέτο αποτελούν το πίσω μέρος της ράχης. Ξεκινά από το κιλότο και φτάνει μέχρι εκεί όπου σταματούν οι μπριζόλες. Εκλεκτό κομμάτι κρέατος, από τα πιο ακριβά, ιδιαίτερα τρυφερό. Κόβεται σε λεπτές φέτες για ψήσιμο στη σχάρα ή στο τηγάνι, tagliata.

συσκευασία – συντήρηση

Ψήσιμο: Blue ή Blue rare: Το κρέας έχει περάσει από δυνατό τηγάνι, αλλά το εσωτερικό του είναι ακόμη σχεδόν κρύο και ουσιαστικά ωμό.
Rare: To εξωτερικό του κρέατος έχει γκρίζο προς καφετί χρώμα και το εσωτερικό του είναι κόκκινο με αρκετά υγρά και λίγο ζεστό. Η θερμοκρασία στο κέντρο του κρέατος δεν ξεπερνά τους 50°C–52°C.


Πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας.

button-300x60

ή επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 23270 31109 για να σας ενημερώσουμε και να σας στείλουμε τον πλήρη κατάλογό μας.

Βουβαλίσιο Λουκάνικο. Βουβαλίσιο Λουκάνικο. Βουβαλίσιο Λουκάνικο. Βουβαλίσιο Λουκάνικο. Βουβαλίσιο Λουκάνικο. Βουβαλίσιο Λουκάνικο. Βουβαλίσιο Λουκάνικο. Βουβαλίσιο Λουκάνικο. Βουβαλίσιο Λουκάνικο. Βουβαλίσιο Λουκάνικο.