Βουβαλίσιο Σνίτσελ με μυρωδικά και μανιτάρια a la creme

( έτοιμο παναρισμένο βουβαλίσιο σνίτσελ ΜΠΟΡΑΣ, νωπό ή κατεψυγμένο )


Το βουβαλίσιο κρέας είναι πολύτιμο για τις διατροφικές του αξίες. Είναι το πιο υγιεινό από όλα τα άλλα κόκκινα κρέατα, είναι πλούσιο σε σίδηρο και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Η κατανάλωση του είναι ιδανική για γυναίκες την
grill περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και για τα μικρά παιδιά, είναι επίσης ιδανικό για όσους έχουν πρόβλημα με την χοληστερίνη τους και αποφεύγουν το κόκκινο κρέας. Το βουβαλίσιο σνίτσελ ΜΠΟΡΑΣ έρχεται στο τραπέζι σας έτοιμο, παναρισμένο με βότανα και μυρωδικά και με επιλεγμένα κομμάτια βουβαλίσιου κρέατος που μετά από επεξεργασία  τεμαχίζονται σε λεπτά φιλέτα. Το συγκεκριμένο προϊόν αποτελεί μοναδική πρόταση ένος υγιεινού σνακ αλλά και κυρίως πιάτου.  Θα το βρείτε στο καταστημά μας νωπό ή κατεψυγμένο και σύντομα σε επιλεγμένα εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα.

Εκτέλεση:


Αφήνουμε το βουβαλίσιο σνίτσελ σε θερμοκρασία δωματίου για 15 λεπτά περίπου για να “ξεκουραστεί”. Σε ένα μεγάλο τηγάνι προσθέτουμε ηλιέλαιο ή ελαιόλαδο και μια κοφτή κουταλιά της σούπας φρέσκο βουβαλίσιο βούτυρο. Τηγανίζουμε για 2 λεπτά περίπου για κάθε πλευρά σε πολύ δυνατή φωτιά. Τοποθετούμε το βουβαλίσιο σνίτσελ ΜΠΟΡΑΣ σε αποροφητικό χαρτί κουζίνας για να αποροφήσει το λάδι από το τηγάνισμα. Σερβίρουμε αμέσως.

Για τα μανιτάρια : Σε ένα μιρό τηγάνι προσθέτουμε μια κουταλιά της σούπας βουβαλίσιο βούτυρο. Μόλις κάψει προσθέτουμε τα κομμένα σε ροδέλες μανιτάρια και σωτάρουμε για 3 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Μετά προσθέτουμε ψιλοκομμένο σκόρδο και βασιλίκό. Σβήνουμε με λίγο λευκό κρασί. Στην συνέχεια προσθέτουμε λίγο κρόκο κοζάνης και 100ml κρέμα γάλακτος, αλάτι, πιπέρι. Ανακατεύουμε μέχρι να πήξει η σάλτσα. Σερβίρουμε αμέσως την σάλτσα πάνω από το βουβαλίσιο σνίτσελ ΜΠΟΡΑΣ.