Γεμιστές πιπεριές με βουβαλίσιο καβουρμά και ανθότυρο


Φτιάξαμε μια συνταγή με το μοναδικό Βουβαλίσιο Καβουρμά Κερκίνης που ξεχωρίζει για τη γεύση του και την ποιότητά του… Μέσα στις πιπεριές μαζί με ανθότυρο, γραβιέρα και λαχανικά δημιουργούν ένα τέλειο συνδυασμό και μας χαρίζουν ένα μοναδικό μεζέ. Φυσικά… ΜΠΟΡΑΣ!!!

Βουβαλίσιος Καβουρμάς ΜΠΟΡΑΣ

Βουβαλίσιος Καβουρμάς Κερκίνης. Υγιεινός, πολύτιμος και ελληνικός…. Μια μοναδική γευστική πρόταση από την εταιρεία “ΜΠΟΡΑΣ” που “ανακάλυψε” και καθιέρωσε την διατροφική αξία του Βουβαλίσιου κρέατος το 2000. Ο καβουρμάς “ΜΠΟΡΑΣ” είναι ο αυθεντικός βουβαλίσιος καβουρμάς Κερκίνης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Ξεχωρίζει για την μοναδική του γεύση αλλά και τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής του. 

sidiiros

Βουβαλίσιος καβουρμάς ΜΠΟΡΑΣ

Υλικά για 2 – 4 άτομα:


  • 1 συσκευασία  Βουβαλίσιο καβουρμά Κερκίνης – ΜΠΟΡΑ
  • 1 αβγό φρέσκο
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 4 μεγάλες πιπεριές Φλωρίνης
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο έξτρα παρθένο 
  • 100 γρ. ανθότυρο
  • 100 γρ. τριμμένη γλυκιά γραβιέρα 
  • Βασιλικό φρέσκο
  • Αλάτι, Πιπέρι

 

 

 

 

 

 

 

 

Προετοιμασία: 


Κόβουμε τις πιπεριές κατά μήκος ( πάνω από το κοτσάνι ) και αφαιρούμε προσεκτικά τα σπόρια και τα “νεύρα” με ένα μαχαίρι. Τις πασπαλίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και τις ψήνουμε με το άνοιγμα προς τα κάτω για 5 λεπτά περίπου σε προθερμασμένο φούρνο στο grill. Τις αφήνουμε να κρυώσουν καλά. 

Σε ένα τηγάνι προθερμασμένο ρίχνουμε μαζί το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και το σκόρδο ψιλοκομμένο και τις πιπεριές ( τα καπάκια που αφαιρέσαμε από τις πιπεριές ) ψιλοκομμένες σε μικρά κυβάκια και σκεπάζουμε για να καραμελώσουν σε μέτρια φωτιά για 15 λεπτά περίπου. Στη συνέχεια ρίχνουμε το Βουβαλίσιο καβουρμά Μπόρας αφού τον θρυμματίσουμε καλά με τα χέρια μας. Σοτάρουμε για λίγο και αφήνουμε το μίγμα να κρυώσει.  

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το μίγμα με το Βουβαλίσιο καβουρμά και προσθέτουμε το αβγό, το ανθότυρο σε μικρά κομματάκια, την τριμμένη γραβιέρα, λίγο αλάτι, πιπέρι και ψιλοκομμένο βασιλικό. Ανακατεύουμε καλά το μίγμα. Γεμίζουμε τις πιπεριές με ένα κουτάλι μοιράζοντας το μίγμα ομοιόμορφά. Πασπαλίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 8-10 λεπτά περίπου.

Σερβίρουμε με λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ψιλοκομμένο βασιλικό.  

 


Πατήστε για να δείτε που θα βρείτε το βουβαλίσιο καβουρμά με βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης

lista-button


Δες όλα τα συσκευασμένα προϊόντα με ελληνικό βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης.


Αν είστε επαγγελματίας πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας. Ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας.

 


βουβαλίσιος καβουρμάς, βουβαλίσιο κρέας, βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης

Print Friendly, PDF & Email