ελληνικό βουβαλίσιο κρέας Μπόρας

κρεοπωλείο Μπόρας

ελληνικό βουβαλίσιο κρέας Μπόρας

Η δημιουρboras-logo-smallγία του κρεοπωλείου ΜΠΟΡΑΣ το 1987 σηματοδότησε την απαρχή της εξέλιξης της εταιρείας αλλά κυρίως την εδραίωση του συνώνυμου του ονόματος ΜΠΟΡΑΣ με την ποιότητα στη συνείδηση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής αλλά και των επισκεπτών.
Στο ανακαινισμένο κρεοπωλείο μας, σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε όλες τις παραδοσιακές γεύσεις από βουβαλίσιο κρέας καθώς και να αγοράσετε εκλεκτό κρέας από ζώα δικής μας εκτροφής, χοιρινά και μοσχάρια.
Με γνώμονα πάντα την εκλεκτή ποιότητα των προϊόντων μας, καταστήσαμε το κρεοπωλείο μας έναν elliniko-kreasπροτεινόμενο γαστρονομικό προορισμό για όλους τους επισκέπτες της περιοχής. 

Κάντε την παραγγελία σας τώρα !!!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για την ποικιλία κρεάτων και προϊόντων μας και μην ξεχνάτε… είμαστε η μοναδική ελληνική εταιρεία που τηρεί σύστημα ιχνηλασιμότητας προϊόντων. Δηλαδή μπορείτε να δείτε στην συσκευασία που θα παραλάβετε την ταυτότητα του κρέατος και όλων των προϊόντων μας.

Ωράριο : Καθημερινές και Σάββατο 9-2 και 5.30-8, Κυριακή 9-2

τηλ. 2327031109

 

ελληνικό βουβαλίσιο κρέας Μπόρας

κρεοπωλείο Μπόρας

Φάρμα στη Κερκίνη. Βουβαλίσιο κρέας. Κερκίνη. Φάρμα. Βουβάλια. 100% βουβαλίσιο κρέας. Κερκίνης. Φάρμα στη Κερκίνη. Βουβαλίσιο κρέας. Κερκίνη. Φάρμα. Βουβάλια. 100% βουβαλίσιο κρέας.