Η βουβαλίσια μπριζόλα Κερκίνης είναι μοναδική και ελληνική…

Η βουβαλίσια μπριζόλα Κεκρίνης Μπόρας είναι μοναδική. Η γεύση της είναι ξεχωριστή και δεν θυμίζει σε τίποτα καμία άλλη. Είναι περιορισμένη σε ποσότητα και επιλεγμένη από ξεχωριστά βουβάλια. Η διαδικασία φυσικής ωρίμανσης (σίτεμα) που ακολουθούμε για 30 ημέρες τουλάχιστον διασφαλίζει την ποιότητα και δίνει ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Ιδανικά ψήνεται στα κάρβουνα και συνοδεύεται με sauce γιαουρτιού ή jack daniels sauce ή με φρέσκα μυρωδικά και ψητά λαχανικά. Θα τη βρείτε συσκευασμένη σε κενό αέρος σε επιλεγμένα κρεοπωλεία και delicatessen σε όλη την Ελλάδα.

βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης, βουβαλισιο κρεας Κερκινης, βουβάλι, Μπόρας, Κερκίνη, βουβάλι Κερκίνης

Βουβαλίσια Μπριζόλα Κερκίνης

Black Buffalo Striploin


Σπαλομπριζόλες: Είναι τα 4-5 πρώτα πλευρά της ράχης. Ευγενές κομμάτι κρέατος, ιδανικό για ψήσιμο στη σχάρα ή σε αντικολλητικό τηγάνι.

συσκευασία – συντήρηση


mprizola samples


Ψήσιμο:
Medium: Σκούρο καφέ χρώμα στο εξωτερικό του κρέατος και στο κέντρο ανοιχτό ροζ στους 63°C.
Medium Well: Το κέντρο του κρέατος φτάνει στους 68°C και υπάρχει μια ευδιάκριτη διχρωμία, με το εξωτερικό σκούρο και το κέντρο του ανοιχτό ροζ.


Το ελληνικό Βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης


Το χαρακτηριστικό χρώμα του βουβαλίσιου κρέατος είναι το έντονο σκούρο κόκκινο χρώμα. Το βουβαλίσιο κρέας έχει το πλεονέκτημα να έχει περιφερειακό λίπος και όχι ενδομυϊκό δηλ. το λίπος του βουβαλίσιου κρέατος είναι ευδιάκριτο και αυτό του δίνει το πλεονέκτημα να είναι επιλέξιμο ή όχι. Μην σας ξεγελάνε τα υπόλοιπα κρέατα και ειδικά το μοσχαρίσιο όταν βλέπετε κόκκινο χρώμα χωρίς λίπος. Το σίγουρο είναι ότι περιέχει τουλάχιστον 30% λίπος που είναι ενδομυϊκό. ( ενδιάμεσα στον ιστό ). Ο μόνος τρόπος για να είστε σίγουροι ότι αγοράζετε βουβαλίσιο κρέας είναι η διαδικασία ιχνηλασιμότητας που μόνο η εταιρεία μας εφαρμόζει. Το ελληνικό  βουβαλίσιο  κρέας  ΜΠΟΡΑΣ  είναι  συσκευασμένο  σε  κενό  αέρος  που  εξασφαλίζει  την ποιότητα  και  την  ασφάλειά  του. vouvali-diatrofikes


Αν είστε ιδιώτης πατήστε εδώ για να δείτε που θα βρείτε τα προϊόντα μας

lista-button


Αν είστε επαγγελματίας. Πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας. Ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα μας για εστιατόρια και delicatessen


 

βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης, βουβαλισιο κρεας Κερκινης, βουβάλι, Μπόρας, Κερκίνη, βουβάλι Κερκίνης