βουβαλίσιο κεμπάπ Μπόρας, βουβαλίσιο κρέας, βουβάλι, βουβαλίσιο κεμπαπ, με βουβαλίσιο κρέας, πρόβειο

Βουβαλίσιο κεμπάπ Κερκίνης με ελληνικό βουβαλίσιο και πρόβειο κρέας


Από εκλεκτό βουβαλίσιο και πρόβειο κρέας φτιάχνουμε το μοναδικό αφράτο βουβαλίσιο κεμπάπ Κερκίνης με μια παλιά παραδοσιακή συνταγή… Ένα προϊόν που θα ενθουσιάσει τους πελάτες σας και θα ξεχωρίσει στον κατάλογό σας… με την μοναδική γεύση και ποιότητα του ελληνικού βουβαλίσιου κρέατος Μπόρας. 

συσκευασία – συντήρηση – βουβαλίσιο κεμπάπ Κερκίνης


Θα βρείτε το βουβαλίσιο κεμπάπ Κερκίνης κατεψυγμένο για εστιατόρια και ταβέρνες σε κιβώτιο 5kg και σε συσκευασία λιανικής 6 τεμαχίων σε συσκευασία vacuum. Κατεψυγμένο στους -18οC έχει διάρκεια 12 μήνες.

βουβαλίσιο κεμπάπ Μπόρας, βουβαλίσιο κρέας, βουβάλι, βουβαλίσιο κεμπαπ, με βουβαλίσιο κρέας, πρόβειο,

Το βουβαλίσιο κρέας είναι πολύτιμο για τις διατροφικές του αξίες. Είναι το πιο υγιεινό από όλα τα άλλα κόκκινα κρέατα, είναι πλούσιο σε σίδηρο και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Η κατανάλωση του είναι ιδανική για γυναίκες την περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και για τα μικρά παιδιά, είναι επίσης ιδανικό για όσους έχουν πρόβλημα με την χοληστερίνη τους και αποφεύγουν το κόκκινο κρέας. Ιδανικό επίσης για ειδικές κατηγορίες ασθενών αλλά και αθλητές.

Το κρέας είναι 100% ελληνικό και προέλευσης από την λίμνη Κερκίνη και είμαστε η μοναδική εταιρεία που εφαρμόζει σύστημα ιχνηλασιμότηταςvouvali-diatrofikes


Πατήστε για να δείτε όλα τα προϊόντα από ελληνικό βουβαλίσιο κρέας για επιχειρήσεις μαζικής εστίασης – catering


Αν είστε επαγγελματίας πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα με βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης – Μπόρας

ή επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 23270 31109 για να σας ενημερώσουμε και να σας στείλουμε τον πλήρη κατάλογό μας.


 

Πατήστε για να δείτε που θα βρείτε όλα τα προϊόντα από ελληνικό βουβαλίσιο κρέας

lista-button


 

βουβαλίσιο κεμπάπ Μπόρας, βουβαλίσιο κρέας, βουβάλι, βουβαλίσιο κεμπαπ, με βουβαλίσιο κρέας, πρόβειο

ψήσιμο


Ιδανικά πρέπει να τα ξεπαγώσετε τουλάχιστον 12 ώρες πριν στην συντήρηση του ψυγείου σας και έτσι μπορείτε να τα ψήσετε στη σχάρα ή σε πλατώ αφού πρώτα τα περάσετε σε ξύλινα ή μεταλικά καλαμάκια για να έχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα….

βουβαλίσιο κεμπάπ Μπόρας, βουβαλίσιο κρέας, βουβάλι, βουβαλίσιο κεμπαπ, με βουβαλίσιο κρέας, πρόβειο, σουβλάκι

Πατήστε για να δείτε που θα βρείτε όλα τα προϊόντα από ελληνικό βουβαλίσιο κρέας

lista-button