Το ΒΟΥΒΑΛΙΣΙΟ ΚΡΕΑΣ ΚΕΡΚΙΝΗΣ είναι πολύτιμο για τις διατροφικές του αξίες. Είναι το πιο υγιεινό από όλα τα άλλα κόκκινα κρέατα, είναι πλούσιο σε σίδηρο και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, έχει χαμηλά λιπαρά, λίγες θερμίδες και την μικρότερη χοληστερόλη από όλα τα άλλα κρέατα. Η κατανάλωση του είναι ιδανική για γυναίκες την περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και για τα μικρά παιδιά, είναι επίσης ιδανικό για όσους έχουν πρόβλημα με την χοληστερίνη τους και αποφεύγουν το κόκκινο κρέας. Ιδανικό επίσης για ειδικές κατηγορίες ασθενών αλλά και αθλητές.

*η θρεπτική αξία αναφέρεται σε άπαχο Βουβαλίσιο Κρέας

βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης, βουβαλισιο κρεας κερκινης, βουβάλι, 100% βουβαλίσιο κρέας, βουβαλίσιο κρέας κερκινησ

Το κρέας είναι 100% ελληνικό και προέλευσης από την λίμνη Κερκίνη και είμαστε η μοναδική εταιρεία που εφαρμόζει σύστημα ιχνηλασιμότητας.

Τι είναι η ιχνηλασιμότητα ?


Η εταιρεία μας είναι η μοναδική που από το 2010 εφαρμόζει σύστημα ιχνηλασιμότητας σε όλα της τα προϊόντα. Με την διαδικασία αυτή επιτυγχάνεται  η εμπεριστατωμένη παρακολούθηση κάθε ζώου, μέσω του προγράμματος GL1 TRACE. Πρόκειται για ένα λογισμικό σύστημα, μέσω του οποίου καταγράφεται το ιστορικό κάθε προϊόντος !! Πληροφορίες όπως: παραγωγός, ημερομηνία σφαγής και επεξεργασίας, βάρος και παρτίδα, σε κάθε φάση της παραγωγής, είναι στη διάθεση του καταναλωτή και αντιστοιχούν στον κωδικό που αναγράφεται στη συσκευασία (TRACE ID).

βουβαλίσιο κρέας κερκίνης, βουβαλισιο κρεας κερκινης, βουβάλι, 100% βουβαλίσιο κρέας, βουβαλίσιο κρέας κερκινησ

πως το μαγειρεύουμε?


Το  βουβαλίσιο κρέας μαγειρεύεται όπως και το μοσχαρίσιο, ωστόσο επειδή τα βουβάλια είναι στην ουσία ζώα ελευθέρας βοσκής θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος. Τα κομμάτια του κρέατος που προορίζονται για ψήσιμο όπως σουβλάκι και μπριζόλα είναι απαραίτητο να μην παραψηθούν όπως άλλωστε και τα αντίστοιχα κομμάτια από μοσχαρίσιο κρέας. Τα υπόλοιπα κομμάτια είναι ιδανικά για μαγείρεμα σε γάστρα όπως και το κυνήγι. Το βουβαλίσιο κρέας θα ξεχωρίσει για την μοναδική του γεύση και το ξεχωριστό σκούρο χρώμα του.

βουβαλίσιο κρέας κερκίνης, βουβαλισιο κρεας κερκινης, βουβάλι, 100% βουβαλίσιο κρέας, βουβαλίσιο κρέας κερκινησ

πως το συντηρούμε?


Θα βρείτε το ΒΟΥΒΑΛΙΣΙΟ ΚΡΕΑΣ ΚΕΡΚΙΝΗΣ σε συσκευασία 1 κιλού σε κενό αέρος από το κατάστημά μας, νωπό ή κατεψυγμένο. Στην συσκευασία του και σε συντήρηση στους 2o έως 4οC έχει διάρκεια ζωής 1 μήνα. Αντίστοιχα το κατεψυγμένο στους -18οC έχει διάρκεια 12 μήνες. Όλα τα κομμάτια βουβαλίσιου κρέατος έχουν υποστεί φυσική ωρίμανση (σίτεμα) τουλάχιστον 12 ημερών.


Αν είστε ιδιώτης πατήστε εδώ για να δείτε που θα βρείτε τα προϊόντα μας

lista-button


Αν είστε επαγγελματίας. Πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας. Ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα μας για εστιατόρια και delicatessen


Όλα τα συσκευασμένα προϊόντα με ελληνικό ΒΟΥΒΑΛΙΣΙΟ ΚΡΕΑΣ ΚΕΡΚΙΝΗΣ


Πατήστε για να δείτε συνταγές με ΒΟΥΒΑΛΙΣΙΟ ΚΡΕΑΣ ΚΕΡΚΙΝΗΣ

βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης, βουβαλισιο κρεας κερκινης, βουβάλι, 100% βουβαλίσιο κρέας, βουβαλίσιο κρέας κερκινησ

βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης, βουβαλισιο κρεας κερκινης, βουβάλι, 100% βουβαλίσιο κρέας, βουβαλίσιο κρέας κερκινησ, ΒΟΥΒΑΛΙΣΙΟ ΚΡΕΑΣ ΚΕΡΚΙΝΗΣ