Μοναδικός βουβαλίσιος κιμάς Κερκίνης σε νέα ασφαλή συσκευασία 600γρ. από 100% ελληνικό βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης – Μπόρας.

Ο βουβαλίσιος κιμάς Κερκίνης Μπόρας  φτιάχνεται από επιλεγμένο ελληνικό βουβαλίσιο κρέας Μπόρας. Το βουβαλίσιο κρέας είναι πολύτιμο για τις διατροφικές του αξίες. Είναι το πιο υγιεινό από όλα τα άλλα κόκκινα κρέατα, είναι πλούσιο σε σίδηρο και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Η κατανάλωση του είναι ιδανική για γυναίκες την περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και για τα μικρά παιδιά, είναι επίσης ιδανικό για όσους έχουν πρόβλημα με την χοληστερίνη τους και αποφεύγουν το κόκκινο κρέας. Ιδανικό επίσης για ειδικές κατηγορίες ασθενών αλλά και αθλητές.

Το κρέας είναι 100% ελληνικό και προέλευσης από την λίμνη Κερκίνη και είμαστε η μοναδική εταιρεία που εφαρμόζει σύστημα ιχνηλασιμότηταςβουβαλίσιο κιμάς Κερκίνης, βουβαλίσιο κρέας, βουβαλισιοσ κιμασ, βουβαλισιος κιμασ, βουβάλι κερκινης, βουβαλισιο κρεασ κερκινησ

 

πως μαγειρεύετε ο βουβαλίσιος κιμάς Κερκίνης?


Ο βουβαλίσιος κιμάς ΜΠΟΡΑΣ μαγειρεύεται όπως και ο μοσχαρίσιος. Μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας μοναδικά burger. Η μοναδική γεύση που έχει ο βουβαλίσιος κιμάς Κερκίνης αλλά και διατροφική του αξία σε σίδηρο και πρωτεΐνη θα κάνουν οποιοδήποτε φαγητό σας, μοναδικά υγιεινό και θρεπτικό.

πως συντηρείται ο βουβαλίσιος κιμάς Κερκίνης?


Ο βουβαλίσιος κιμάς Κερκίνης, ΜΠΟΡΑΣ είναι κατεψυγμένος σε νέα ασφαλή συσκευασία 600gr ή 1 κιλού που εξασφαλίζει την ποιότητα και την διατροφική του αξία. Αναζητήστε το σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Συντηρείται στη κατάψυξη και έχει διάρκεια ζωής 1 χρόνο.


Πατήστε για να δείτε που θα βρείτε το βουβαλίσιο κιμά Κερκίνης.

lista-button


δες όλα τα συσκευασμένα προϊόντα με ελληνικό βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης.


Αν είστε επαγγελματίας. Πατήστε εδώ για να συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας. Ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για όλα τα προϊόντα μας.


βουβαλίσιο κιμάς Κερκίνης, βουβαλίσιο κρέας, βουβαλισιοσ κιμασ, βουβαλισιος κιμασ, βουβάλι κερκινης, βουβαλισιο κρεασ κερκινησΤο ΒΟΥΒΑΛΙΣΙΟ ΚΡΕΑΣ ΚΕΡΚΙΝΗΣ είναι πολύτιμο για τις διατροφικές του αξίες. Είναι το πιο υγιεινό από όλα τα άλλα κόκκινα κρέατα, είναι πλούσιο σε σίδηρο και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, έχει χαμηλά λιπαρά, λίγες θερμίδες και την μικρότερη χοληστερόλη από όλα τα άλλα κρέατα. Η κατανάλωση του είναι ιδανική για γυναίκες την περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και για τα μικρά παιδιά, είναι επίσης ιδανικό για όσους έχουν πρόβλημα με την χοληστερίνη τους και αποφεύγουν το κόκκινο κρέας. Ιδανικό επίσης για ειδικές κατηγορίες ασθενών αλλά και αθλητές.

βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης, βουβαλισιο κρεας κερκινης, βουβάλι, 100% βουβαλίσιο κρέας, βουβαλίσιο κρέας κερκινησ