ελληνικό βουβαλίσιο κρέας Μπόρας


Το βουβαλίσιο κρέας είναι πολύτιμο για τις διατροφικές του αξίες. Είναι το πιο υγιεινό από όλα τα άλλα κόκκινα κρέατα, είναι πλούσιο σε σίδηρο και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, έχει χαμηλά λιπαρά, λίγες θερμίδες και την μικρότερη χοληστερόλη από όλα τα άλλα κρέατα. Η κατανάλωση του είναι ιδανική για γυναίκες την περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και για τα μικρά παιδιά, είναι επίσης ιδανικό για όσους έχουν πρόβλημα με την χοληστερίνη τους και αποφεύγουν το κόκκινο κρέας. Ιδανικό επίσης για ειδικές κατηγορίες ασθενών αλλά και αθλητές.

vouvali-diatrofikes

Το κρέας είναι 100% ελληνικό και προέλευσης από την λίμνη Κερκίνη και είμαστε η μοναδική εταιρεία που εφαρμόζει σύστημα ιχνηλασιμότητας.

Τι είναι η ιχνηλασιμότητα ?


Η εταιρεία μας είναι η μοναδική που από το 2010 εφαρμόζει σύστημα ιχνηλασιμότητας σε όλα της τα προϊόντα. Με την διαδικασία αυτή επιτυγχάνεται  η εμπεριστατωμένη παρακολούθηση κάθε ζώου, μέσω του προγράμματος GL1 TRACE. Πρόκειται για ένα λογισμικό σύστημα, μέσω του οποίου καταγράφεται το ιστορικό κάθε προϊόντος !! Πληροφορίες όπως: παραγωγός, ημερομηνία σφαγής και επεξεργασίας, βάρος και παρτίδα, σε κάθε φάση της παραγωγής, είναι στη διάθεση του καταναλωτή και αντιστοιχούν στον κωδικό που αναγράφεται στη συσκευασία (TRACE ID). Πληκτρολογώντας στην ειδική φόρμα ιχνηλασιμότητας στο  site www.mporas.gr  έχετε όλα τα στοιχεία του προϊόντος.

ελληνικό βουβαλίσιο κρέας

πως το μαγειρεύουμε?


Το βουβαλίσιο κρέας μαγειρεύεται όπως και το μοσχαρίσιο, ωστόσο επειδή τα βουβάλια είναι στην ουσία ζώα ελευθέρας βοσκής θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος. Τα κομμάτια του κρέατος που προορίζονται για ψήσιμο όπως σουβλάκι και μπριζόλα είναι απαραίτητο να μην παραψηθούν όπως άλλωστε και τα αντίστοιχα κομμάτια από μοσχαρίσιο κρέας. Τα υπόλοιπα κομμάτια είναι ιδανικά για μαγείρεμα σε γάστρα όπως και το κυνήγι. Το βουβαλίσιο κρέας θα ξεχωρίσει για την μοναδική του γεύση και το ξεχωριστό σκούρο χρώμα του.

ελληνικό βουβαλίσιο κρέας Μπόρας

πως το συντηρούμε?


Θα βρείτε το βουβαλίσιο κρέας σε συσκευασία 1 κιλού σε κενό αέρος από το κατάστημά μας, νωπό ή κατεψυγμένο. Στην συσκευασία του και σε συντήρηση στους 2o έως 4οC έχει διάρκεια ζωής 1 μήνα ενώ αντίστοιχα το κατεψυγμένο στους -18οC έχει διάρκεια 12 μήνες. Όλα τα κομμάτια βουβαλίσιου κρέατος έχουν υποστεί φυσική ωρίμανση (σίτεμα) τουλάχιστον 12 ημερών.


Αν είστε ιδιώτης πατήστε εδώ

 button-300x60

για να σας ενημερώσουμε για τιμές και σημεία πώλησης ή επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 23270 31109


Αν είστε επαγγελματίας πατήστε εδώ

 button-300x60

ελληνικό βουβαλίσιο κρέας Μπόρας